Ismét indul az Andalúz Receptverseny
Az Extenda (Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda) a tavalyi évhez hasonlóan idén áprilisban ismételten elindítja az andalúz receptversenyt.
A pályázaton való részvétel 2011-hez hasonlóan most is igen egyszerű, az egyetlen feltétel, hogy a megálmodott recept – amely lehet akár magyaros, spanyolos, vagy bármilyen konyha ihlette – legalább egy hozzávalója andalúz alapanyag legyen.
A verseny április 23-án indul. A dél-spanyol élelmiszerek tárháza a www.extenda.hu-n és az Egy csipetnyi Andalúzia elnevezésű Facebookos oldalon fedezhető fel, aholis terméklista nyújt segítséget a választásban.
A receptet legalább egy fotó kíséretében az Egy csipetnyi Andalúzia nevű facebook oldalra, május 20-ig kell feltölteni, egy pályázó csak egy recepttel nevezhet. A feltöltött receptekre május 22-29-ig lehet szavazni a Facebookon.
A receptek értékelésében és a nyertesek kiválasztásában az előző évhez hasonlóan szerepet vállal Bíró Lajos, a Bock Bisztro vezető séfje, és Vajda Péter, a Dining Guide vezető szerkesztője.
Egy nyertest közönségszavazás útján választanak ki, a szavazók között pedig kisorsolnak egy értékes andalúz ajándékcsomagot.
A legjobb receptek beküldőinek jutalma egy komplett andalúz gasztronómiai élmény, vagyis az andalúz chef, Enrique Sánchez által tartott főzőkurzus, amelyen egy tradicionális dél-spanyol menüsor elkészítésének csínját-bínját sajátíthatják el a résztvevők.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meghosszabbítottuk az Inno d’Or – Év Innovációja 2025 verseny nevezési határidejét – így még 5 napig várjuk a nevezéseket!
2025-ben is indul a Trade magazin Inno d’Or – Év…
Tovább olvasom >Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >