Ismét Európa-díjat nyertünk
Egy évvel azután, hogy a Háber Tamás által vezetett pécsi Aranykacsa étterem elnyerte az Európai Éttermek Nagydíját, az Európai Bor- és Gasztronómiai Szövetségek Egyesületének kongresszusa Bordeaux-ban ugyanezt az elismerést adományozta a gasztronómiai hagyományok ápolása és a magyar nemzeti konyha népszerűsítése érdekében kifejtett szakmai munkája alapján a budapesti Biarritz Étteremnek. A díjat Berkes Gyula étteremtulajdonos vette át.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Megújuló gasztronómiai koncepció a Danubius Hotelsnél
Papdi László a Danubius Hotels F&B igazgatója az elmúlt egy…
Tovább olvasom >A fal adja a másikat – A nap képe
Mármint az alátámasztást – merthogy asztalláb nélkül is van élet!…
Tovább olvasom >