Ipartestületi gálaebéd sokat ígérő ételsorral
Az MVI immár hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású gálaebédjét. Idén az Öbölház Rendezvényközpont (Kopaszi gát 1.) ad otthont az eseménynek, ahol – az előző években megszokottakhoz hasonlóan – most is kiváló séfek ételkreációi kerülnek majd terítékre.
A november 20. vasárnap 12-17 óra között lebonyolításra kerülő rendezvényen kerül átadásra az idei két Gundel Károly életműdíj, amelyet Vomberg Frigyesnek és posztumusz elismerésként Czubor Jánosnak ítéltek oda a legnagyobb vendéglátós szakmai szervezetek vezető képviselői.
– amuse bouche I.: Garai Ádám (Olimpia Éttrem) – Kecskesajt, sütőtök, kapor
– amuse bouche II.: Horváth Ákos (Márga Bisztró Budapest) – Mustáros csicsóka panna cotta kovászolt csicsókával és kápia paprikával
– amuse bouche III.: Kovács Attila (Tanyacsárda, Lajosmizse) – Magyaros kacsamáj
– hideg előétel: Kiss O’shea Dániel (Budapest Party Service) – Ponty cevice, zöld tea, zöld alma, zöld yuzu, torma
– leves: Koncz László (La Perle Noire Étterem) – Gesztenye velouté, nyúlhúsos tortellinivel és cappuccino mousse-szal
– meleg előétel: Endrédi Zoltán (Márga Bisztró, Csopak) – Fürj csicsókával és mandulás puliszkával
– főétel: Kerekes Sándor (Király 100 Étterem) – Megyaszói mangalica tarja, kakukkfüves gerslirizottó, szarvasgombás paszternák, cékla
– desszert: Szó Gellért (G&D Kézműves Cukrászat és Pékség) – Körtés, diós, rikottás falatok
A Gálaebédre támogatói jegyek 20.000 Ft/fő áron igényelhetők az MVI titkárságán az info@mvi.hu email címen. (MVI tagoknak 10% kedvezmény)
(Képünkön a tavalyi helyszín látható)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MTÜ: ismét pályázhatnak egymillió forintos támogatásra a vidéki éttermek
December 4-ig pályázhatnak egymillió forintos támogatásra azok a vidéki éttermek,…
Tovább olvasom >Rekord számú vendégmegkeresést kezeltek a Tourinform irodák az idei év első három negyedévében
A Tourinform irodák idén szeptemberig több mint 1,5 millió vendégmegkeresést…
Tovább olvasom >Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy…
Tovább olvasom >