Instant zabkásák a Cornexitől
A székesfehérvári élelmiszeripari márka, a Cornexi új innovációjának eredményeképpen hat új, ízesítéstől függően 2-3 perc alatt, csupán forró víz hozzáadásával elkészíthető instant zabkásacsaláddal váltja fel az eddig megismert zabkásáit.
A bejelentett innováció előnye a termékek gyors, szinte azonnali elkészíthetőségén túl abban rejlik, hogy a hat termék közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül.
– A Cornexi két, hozzáadott cukor nélküli instant zabkásája a legjobb választás lehet annak, aki figyel a testsúlyára, aki szeretne odafigyelni a táplálkozására, de könnyedén beilleszthetők a szív- és érrendszeri, valamint a cukorbetegek étrendjébe is. Az egészséges összetevők révén lassan emeli meg a vércukorszintet, rosttartalmuknak köszönhetően pedig még a káros anyagok, mint a zsírok felszívódását is csökkenti, ezáltal segítik anyagcserénk működését – fűzte a bevezetéshez Kleiber Krisztina, a Cornexi dietetikusa.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Több ágazatot is drasztikusan érint a klímaváltozás
Erős hatást gyakorol a klímaváltozás a hazai mezőgazdaságra, a jövőben…
Tovább olvasom >Közel másfél milliárd forintból újult meg a Hűvösvölgyi úti SPAR
Nemcsak teljes belső modernizáció, külső homlokzatfelújítás, de szolgáltatásbővítés is történt…
Tovább olvasom >A Dreher vezérigazgatója a befogadó kultúra további erősítésére tett vállalást
Nemzetközi kutatások* bizonyítják, hogy azok a vállalatok, ahol a munkavállalók…
Tovább olvasom >