Innovációs központot nyit a Beiersdorf az Egyesült Államokban
A Beiersdorf globális K+F stratégiája részeként – Sanghaj után másodjára – New Jersey-ben nyitott regionális innovációs központot, mellyel célja további helyi insightok nyerése az eddig kielégítetlen fogyasztói igények feltérképezése érdekében. A más kutatási és fejlesztési központoknak is otthont adó Florham Park mellett a Niveát gyártó cég Stamfordban nyitotta meg új észak-amerikai központját is, amivel demonstrálja erőteljes elköteleződését a régió iránt.
Kapcsolódó cikkeink
A GLP-1 szereket használóknak kínál joghurtitalt a Danone az USA-ban
A Danone az Oikos márka legújabb termékével, az Oikos Fusion…
Tovább olvasom >Új tulajdonoshoz kerül a Dole amerikai frisszöldség-üzletága
A dublini központú Dole bejelentette, hogy eladta amerikai frisszöldség-üzletágát az…
Tovább olvasom >Ketchup alapú gyümölcsturmixot dob piacra a Heinz és a Smoothie King az USA-ban
Meghökkentő együttműködéssel rukkolt elő a Heinz és a világ vezető…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mesterséges intelligencia a munkahelyeken: kik használják az AI-t?
A GKI júliusban 1000 fős reprezentatív mintán kutatást végzett a…
Tovább olvasom >Strandkaják, bicikli és tüdőpumpa – így élik túl a nyugdíjkihívás második hetét a fiatalok
Folytatódik a K&H nyugdíjkihívása: a versenyzők újabb bizonyítékát adták annak,…
Tovább olvasom >Anuga Chilled & Fresh Food 2025: középpontban az innováció, a frissesség és a kényelem
2025. október 4-8 között kerül megrendezésre Kölnben az Anuga Chilled…
Tovább olvasom >