Íme, a Gyulai Pálinkafesztivál nyertes bonbonjai

Szerző: Trademagazin Dátum: 2025. 06. 13. 10:53

Immár harmadik alkalommal rendezték meg Gyulán az “Év Pálinkás Bonbonja” versenyt.

A versenyre 143 tétel érkezett, melyek közül a zsűri a legjobb finomságokat arany, ezüst és bronz minősítéssel díjazta. Az eredményhirdetésre június 7-én került sor.

A budapesti MyChoccy Csokoládémanufaktúra 2 kategóriában 10 bonbonnal nevezett a versenyre, amelyekből 4 aranyérmet és 6 ezüstérmet szerzett!

Kategória győztesként pedig a „Legjobb párlattal készült kézműves bonbon” díját is a MyChoccy Csokoládémanufaktúra “Gin Soirée” bonbonja érdemelte ki, ami a Sáppusztai Pálinkafőzde ginjével készült.

Vanya Vivien, a cég egyik tulajdonosa szerint a kategória győztes bonbon már az egyedi megjelenésével is felhívja magára a figyelmet. A töltekékben a gin frissítő komplexitása a Yuzu Soju kesernyés, citrusos aromája és az étcsokoládé mély gazdagsága egy kifinomult ízélményt nyújt.

A MyChoccy Csokoládémanufaktúrának sikerült bebizonyítania, hogy a minőségi alapanyagok felhasználásával, a folyamatos innovációval és kitartó munkával komoly sikereket lehet elérni.

Kapcsolódó cikkeink