Il Patio – Planet Sushi Venezia
A T.G.I. Friday’s és a Planet Sushi után harmadik márkáját is elindította Magyarországon az orosz tulajdonban lévő Rosinter Restaurants. Az orosz utódállamok (elsősorban Oroszország és a balti régió) mellett Csehországban is működő hálózatok ezúttal úgynevezett combo formában jelentkeztek Budapesten, azaz egy üzlettérben két különböző gasztronómiai irányvonal jelenik meg. Az önmagát „casual dining” étkezési forma képviselőjének definiáló koncepciók ebben az esetben nem különülnek el egymástól, a vendég először hangulatot választ (nevezetesen hogy japán vagy olasz miliőben kívánja elfogyasztani ebédjét, vacsoráját), majd eldöntheti, melyik étlapról választ. Tehát nem szentségtörés pizzát rendelni a japán étteremrészben, de nyugodtan kipróbálhatjuk, milyen a szaké, az icsiko vagy épp a tataki venetói díszletek között. A választást mindkét étteremrészben fényképes étlap segíti, valljuk be, ez valószínűleg a Planet Sushi választéka esetében indokolt. Mindkét konyhai irányvonalban megtalálhatók a tradicionális ízek éppúgy, mint az olasz és japán konyhaművészet újhullámos kreációi. n
Budapest VIII., József krt. 85.
Konyhafőnök: Lázár Tamás
Tervező: Generativ Kft.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >Templomi jótékonyság, 21. század – A nap videója
A Shirdi-ben található Shri Saibaba templom Ázsia egyik legnagyobb konyhájával…
Tovább olvasom >Szállodai fenntarthatóság – A nap képe
Kicsit extrém ötletnek tűnik, de azt mondják, a vendégek által…
Tovább olvasom >