Így készül a halloweenre a Heinz az új fekete fokhagymás majonézével
Az október végi, őszi Mindenszentek ünnepe mellett hazánkban is évről évre egyre nagyobb izgalmat és készülődést jelent a halloweeni időszak. Idén a Heinz, az egyik legnagyobb majonézgyártó márka valami egészen kísértetieset és egyedit varázsolt elő a konyhájából. Libabőrre felkészülni: jön a #félelmetesen jó, limitált kiadású fekete fokhagymás majonéz, a [Scarily] Good Black Garlic Mayo.

Nem tartalmaz mesterséges színezékeket a termék
A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a halloweeni időszakra való készülődés. Dekorációk, jelmezek, családi- és baráti összejövetelek és persze nem utolsó sorban finom ételek. A karácsony és a húsvét után már a halloween is a különleges, egyedi ételek és összejövetelek alkalma lett. A több mint 150 éve az élelmiszer-innovációban élen járó Heinz idén ízletes, egyedi, nem mindennapi íz- és színvilágú majonézzel örvendezteti meg fogyasztóit.
A Heinz vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonéz garantáltan megrémíti és bizsergeti az ízlelőbimbókat. Ez a kísértetiesen finom szósz tökéletes választás minden ételhez és trükkhöz idén halloweenkor. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket. Annyira finom, hogy még a vámpírok is nehezen tudnak ellenállni fekete fokhagymás ízének.
A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét. Íme néhány inspiráció a Heinztől, amivel #félelmetesen jó ételeket tudunk varázsolni a család és a barátok számára: hátborzongató lepénykék, fekete fokhagymás szemgolyó falatkák, fekete fokhagymás burger, kukoricás borda.
Heinz
Kapcsolódó cikkeink
Drágább Barbie, soványabb Heinz – Trump vámjai átrajzolják a globális fogyasztói piacot
Donald Trump vámpolitikájának hatása egyre több iparágat érint: játékgyártók, autóipari…
Tovább olvasom >A ketchup a hűtőbe vagy a kamrába kerüljön? A Heinz lezárta a vitát
A régi kérdés, hogy a ketchupot felbontás után a hűtőben…
Tovább olvasom >További cikkeink
A „zsugorodó termékek” nyomában – Magyarország élen jár a shrinkflation szabályozásban
A DLA Piper legfrissebb jelentése, az International Shrinkflation Guide, átfogó…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Beruházunk, mégsem haladunk
A GKI az elmúlt időszakban átfogó elemzéssorozatot készített a magyar…
Tovább olvasom >Átalakuló ízlés, növekvő kihívások – ilyen sörös évre készülhetünk 2025-ben
Bár 2024-ben 2,8%-kal bővült a hazai sörpiac, 2025 első hónapjai…
Tovább olvasom >