IFFA: húsfeldolgozás, -csomagolás, -forgalmazás
A húsipar évtizedek óta legnagyobb és legrangosabb, nemzetközi szakvására 2010. május 8-13. között várja Frankfurtba a szakma képviselőit.
A háromévente megrendezésre kerülő szakvásár tematikája egyedülállóan fogja át a húsfeldolgozás teljes munkafolyamatát: kezdve a vágóhídi munkáktól a feldolgozáson át, egészen a csomagolásig és a forgalmazásig. A szakma legnagyobb, nemzetközi fórumaként az IFFA kiállítási koncepciója és kínálati spektruma meggyőzően hat a világ minden részéről ide látogató üzleti és beruházási döntéshozókra.
2007-ben több, mint 61 ezer látogató (46 % külföldi) tekintette meg a 100 országból érkező 913 kiállító termékeit.
A szakemberek megismerkedhetnek többek között a három fő, kiállítási árucsoporton – feldolgozás, csomagolás, forgalmazás – belül a vágóhídi, mérés- és hűtéstechnikai, szállítási, raktározási, forgalmazási innovációkkal, berendezésekkel, megoldásokkal is.
A vásárt szakmai konferenciák („Meat Vision Conference”), a jövő trendjeit, lehetőségeit ismertető prezentációk („Trends and Chances for the Modern Butcher’s Shop”) és szakmai találkozók („Market Place – The Meeting Place for Butcher’s at IFFA”) kísérik – közli az esemenymenedzser.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >