Idén októberben harmincadszor is Hoventa
Az idei évben 30. alkalommal kerül megrendezésre a HOVENTA Nemzetközi szálloda- vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban október 11-14. között. A 2011-es HOVENTA ismét számos újdonsággal várja a kiállítókat, látogatókat egyaránt. A tavalyi – sikeresnek bizonyult – irányvonalat továbbfolytatva az idei évben még színvonalasabb, látványosabb kísérőprogramot terveznek.
Külön kiemelkedik ezek közül a BOCUSE D’OR HUNGARY SELECTION melegkonyhás, csúcsgasztronómiai szakácsverseny döntője, melynek győztese részt vehet majd 2012 márciusában, Brüsszelben megrendezésre kerülő Bocuse d’Or Europe versenyen, hazánkat képviselve.
2011-ben további újdonságokkal várják a kiállítókat:
– A HOVENTA-val egy időben kerül megrendezésre a Bocuse d’Or Hungary Selection – a magyar versenyzők döntő megmérettetése a világverseny előtt.
– Tovább bővül a gyakorlati bemutatók sora nemzetközi chefek felvonultatásával.
– Trendsziget témája: szállodai szobabelső trendjei.
– Tovább erősítik a HOVENTA nemzetköziségét, mind kiállítói, mind látogatói vonatkozásban.
(esemenymenedzser.hu.)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megújuló gasztronómiai koncepció a Danubius Hotelsnél
Papdi László a Danubius Hotels F&B igazgatója az elmúlt egy…
Tovább olvasom >A fal adja a másikat – A nap képe
Mármint az alátámasztást – merthogy asztalláb nélkül is van élet!…
Tovább olvasom >