Idén is megmérettethetik magukat a legkiválóbb vendégélményt nyújtó éttermek
Ebben az évben is keresik az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit, akik hozzájárultak a magyar turizmus és étkezési kultúra fejlődéséhez, népszerűsítéséhez. A SAKURA-díjra június 6-ig lehet jelölést leadni, a díjátadóra pedig június 27-éb, Nagykörűn kerül sor.
 A SAKURA-díjat 2024-ben alapította a SVÉT és a TOYOTA SAKURA. A díj több egyszerű elismerésnél: a szervezők szándékai szerint egyben az együttműködés új, magasabb szintjét is képviseli, egyfajta közösségi platformot teremtve, ahol az elismerésben részesített vállalkozások, egyének, szervezetek még hatékonyabban tudják végezni értékteremtő és- átadó tevékenységeiket.
A SAKURA-díjat 2024-ben alapította a SVÉT és a TOYOTA SAKURA. A díj több egyszerű elismerésnél: a szervezők szándékai szerint egyben az együttműködés új, magasabb szintjét is képviseli, egyfajta közösségi platformot teremtve, ahol az elismerésben részesített vállalkozások, egyének, szervezetek még hatékonyabban tudják végezni értékteremtő és- átadó tevékenységeiket.
Az idei díjátadóra június 27-én, Nagykörű településen kerül sor. Az esemény a Toyota Sakura, a SVÉTasztal (Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület) főszervezésében és a Kislépték Egyesület, a NAK és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft-ben működő Vidék- és Térségfejlesztési Támogató Egység közreműködésével valósul meg.
A SAKURA-díj középpontjában a japán vendéglátás egyik alappillére, az omotenashi áll, ami a vendégek elvárásainak elébe menő, minden várakozást felülmúló, a legapróbb részletekig tudatos szolgáltatást jelenti. A díjban azok az éttermek, termelők és szállásadók részesülhetnek, akik tevékenységük során a leghitelesebben alkalmazzák az omotenashi elveit, és ezzel minden területen felülmúlhatatlan élményekben részesítik vendégeiket.
Fontos a hazai, sőt, helyben megtermelt alapanyagok minél nagyobb arányú alkalmazása. Ennek oka egyrészt a hazai gazdaság támogatása, másrészt a legjobb minőség, a garantált frissesség biztosítása miatt, de nem kevésbé fontos szempont az éttermi kiszolgálás ökológiai lábnyomának csökkentése is.
A díjra június 06-ig lehet jelölést leadni, az alábbi linken: https://forms.gle/g3p27hRFPXM8s4qc6.
Kapcsolódó cikkeink
Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Balatoni Turizmus Szövetség: 1500 szolgáltató várja vendégeit az október 23-i hosszú hétvégén
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Eurostat: meghaladta a hárommilliárdot az uniós turisztikai szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma 2024-ben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az OKSZ értetlenül áll a kormány döntése előtt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Gulyás Gergely: február 28-ig marad, és további termékkörökkel bővül az árréscsökkentés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H Elemzői kommentár: Még mindig visszafogottan teljesít a magyar gazdaság
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
 
                     
                     
                     
					 
					 
					
