Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait
Idén tizedik alkalommal adták át a Business Excellence díjat az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóinak – közölte a díjat alapító Business Traveller Hungary magazin az MTI-vel.
A díjakat 7 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, a 2019. június és 2020. március közötti időszak teljesítménye alapján. Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, budapesti és vidéki rendezvényhelyszínt, üzleti utaztatót, valamint innovatív digitális megoldást és új piaci szereplőt díjaztuk.
A legjobb budapesti business hotelnek 2020-ban Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotelt választották. A legjobb vidéki business hotel a Castellum Hotel Hollókő lett. A legjobb budapesti rendezvényhelyszín díjat a Budapest Kongresszusi Központ kapta, a vidékit a szegedi Szent Gellért Fórum.
A legjobb üzleti utaztató elismerést az OTP Travel vehette át. Az innovatív digitális megoldás elismerést 2020-ban a rentIT kapta. Az új piaci szereplő kategória győztese a Millennium Háza lett 2020-ban.
Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki a turizmus.com szerint, hogy a turisztikai szakma számára márciusban megállt az óra, „új időszámítás kezdődött”, így az év legjobbjait tavaly júniustól idén márciusig nyújtott teljesítményük alapján értékelték. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Idén is díjazták az üzleti turizmus legjobbjait
Idén 13. alkalommal adták át a Business Excellence díjat az…
Tovább olvasom >VIMOSZ: márciusban tovább javult az üzleti hangulat a turizmusban
Márciusban a TKI turisztikai konjunktúra index plusz 4 ponton állt…
Tovább olvasom >Idén is jó eredménnyel végeztek a magyar borok
Több magyar bornak is sikerült kitűnnie a tekintélyes mezőnyből a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >