Húsipari Szakmai Nap
Hasznos információkat szerezhet a minisztériumi, hatósági és minőségügyi szakemberektől a 2016. október 20-án megrendezésre kerülő Húsipari Szakmai Napon.
Időpont: 2016. október 20. (csütörtök)
Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar K. épület, Díszterem
(1118 Budapest, Villányi út 29-43.)
Témakörök
A SPAR húsbeszerzési stratégiája
Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
KMS audit tapasztalatok és tervek
Higiéniai megoldások
Húsminőség: Állattenyésztési, vágástechnológiai és gasztronómiai szempontok
Baromfihús: Minőségi hús & MSM
Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete
Részvételi díj: 19 900 Ft + ÁFA
Jelentkezés, részletes program és további információk: www.lexodus.hu/IFS
Tisztelettel várjuk rendezvényünkön:
a Szervezők
(X)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az élelmiszerbiztonságra is kihathat a ragadós száj- és körömfájás-járvány
Miközben a hatóságok versenyt futnak az idővel, hogy megfékezzék a…
Tovább olvasom >Új saját márkás finomságok a Shell töltőállomásain
A Shellnél folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink útközben is minőségi,…
Tovább olvasom >Több mint 10 ezer tonna élelmiszert mentett meg az Élelmiszerbank 2024-ben
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2024-ben összesen 10 359 tonna lejáratközeli…
Tovább olvasom >