Húsipari Szakmai Nap
Hasznos információkat szerezhet a minisztériumi, hatósági és minőségügyi szakemberektől a 2016. október 20-án megrendezésre kerülő Húsipari Szakmai Napon.
Időpont: 2016. október 20. (csütörtök)
Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar K. épület, Díszterem
(1118 Budapest, Villányi út 29-43.)
Témakörök
A SPAR húsbeszerzési stratégiája
Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
KMS audit tapasztalatok és tervek
Higiéniai megoldások
Húsminőség: Állattenyésztési, vágástechnológiai és gasztronómiai szempontok
Baromfihús: Minőségi hús & MSM
Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete
Részvételi díj: 19 900 Ft + ÁFA
Jelentkezés, részletes program és további információk: www.lexodus.hu/IFS
Tisztelettel várjuk rendezvényünkön:
a Szervezők
(X)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy használatára május 29-ig lehet pályázni!
A gazdaság és a kultúra területét érintő 45 főcsoport több,…
Tovább olvasom >Kiváló minőség a tányérodon – KMÉ-védjegyes termékek a Mecsek Baromfi Kft.-től
A Mecsek Baromfi Kft. négy éve alakult azzal a céllal,…
Tovább olvasom >Béren kívüli juttatások 2025-ben – mennyire népszerű a lakhatási támogatás és a SZÉP kártya?
A GKI Gazdaságkutató Zrt. februári felmérésében 5 fő feletti vállalatokat…
Tovább olvasom >