Húsipari Szakmai Nap

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 10. 14. 12:31

Hasznos információkat szerezhet a minisztériumi, hatósági és minőségügyi szakemberektől a 2016. október 20-án megrendezésre kerülő Húsipari Szakmai Napon.

Időpont: 2016. október 20. (csütörtök)
Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar K. épület, Díszterem
(1118 Budapest, Villányi út 29-43.)

Témakörök
A SPAR húsbeszerzési stratégiája
Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
KMS audit tapasztalatok és tervek
Higiéniai megoldások
Húsminőség: Állattenyésztési, vágástechnológiai és gasztronómiai szempontok
Baromfihús: Minőségi hús & MSM
Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete

Részvételi díj: 19 900 Ft + ÁFA

Jelentkezés, részletes program és további információk: www.lexodus.hu/IFS

Tisztelettel várjuk rendezvényünkön:

a Szervezők

(X)

Kapcsolódó cikkeink