Hoventa 2010 – a megújulás jegyében
Az idei évben megrendezésre kerülő 29. HOVENTA számos újdonsággal várja majd a kiállítókat és látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a HUNGEXPO szervezésében.
A HUNGEXPO meglévő élelmiszeripari-gasztronómiai portfóliója válik teljessé a HOVENTA szervezésével. A magyarországi vendéglátó- és szállodaipar fejlődőben lévő ágazat, újabb és újabb trendek mentén alakul át évről évre. A HUNGEXPO célja, hogy a HOVENTA a piaci szereplők számára egyet jelentsen a legújabb piaci trendek, innovációk bemutatkozásának helyszínével. E mellett a kiállítás nemzetköziségének erősítése, regionális súlyának növelése is a kiemelt célok között szerepel.
A Hungexpo tematikájában is bővíteni kívánja a Hoventát: az évek óta igen erős gasztronómia mellé szeretné felzárkóztatni a szállodaipar témakörét is. Ennek jegyében indítja el 2010-ben a Hotel & Restaurant Design tematikát, mely a szállodák, panziók belső kialakítási és berendezési lehetőségeit, a legújabb trendeket mutatja majd be. A kiemelt téma mellett 2010-ben fókuszba állítják a terasz-kultúrát is, azaz minden olyan termék, eszköz gyártója megjelenhet, amelyek a kültéri vendéglátás lehetőségeit szélesíthetik.
A kiállítást széleskörű szakmai támogatással szervezi a HUNGEXPO. Kiemelt szakmai partnere a HOVENTA-nak a Magyar Szálloda Szövetség, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség.
További együttműködő partnerek: a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, Magyar Pékszövetség, Magyar Bútor és Faipari Szövetség, Lakberendezők Országos Szövetsége, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, Magyar Épületgépészek Szövetsége.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Portugieser csúcstalálkozó: Megvannak a jubileum győztesei
Április 23-án immár tizedik alkalommal szerveztek nemzetközi versenyt a portugieser…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb fesztivált csapnak a gin körül
A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >