Hoventa 2010 – a megújulás jegyében
Az idei évben megrendezésre kerülő 29. HOVENTA számos újdonsággal várja majd a kiállítókat és látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a HUNGEXPO szervezésében.
A HUNGEXPO meglévő élelmiszeripari-gasztronómiai portfóliója válik teljessé a HOVENTA szervezésével. A magyarországi vendéglátó- és szállodaipar fejlődőben lévő ágazat, újabb és újabb trendek mentén alakul át évről évre. A HUNGEXPO célja, hogy a HOVENTA a piaci szereplők számára egyet jelentsen a legújabb piaci trendek, innovációk bemutatkozásának helyszínével. E mellett a kiállítás nemzetköziségének erősítése, regionális súlyának növelése is a kiemelt célok között szerepel.
A Hungexpo tematikájában is bővíteni kívánja a Hoventát: az évek óta igen erős gasztronómia mellé szeretné felzárkóztatni a szállodaipar témakörét is. Ennek jegyében indítja el 2010-ben a Hotel & Restaurant Design tematikát, mely a szállodák, panziók belső kialakítási és berendezési lehetőségeit, a legújabb trendeket mutatja majd be. A kiemelt téma mellett 2010-ben fókuszba állítják a terasz-kultúrát is, azaz minden olyan termék, eszköz gyártója megjelenhet, amelyek a kültéri vendéglátás lehetőségeit szélesíthetik.
A kiállítást széleskörű szakmai támogatással szervezi a HUNGEXPO. Kiemelt szakmai partnere a HOVENTA-nak a Magyar Szálloda Szövetség, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség.
További együttműködő partnerek: a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, Magyar Pékszövetség, Magyar Bútor és Faipari Szövetség, Lakberendezők Országos Szövetsége, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, Magyar Épületgépészek Szövetsége.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >