Hoventa 2010 – a megújulás jegyében
Az idei évben megrendezésre kerülő 29. HOVENTA számos újdonsággal várja majd a kiállítókat és látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a HUNGEXPO szervezésében.
A HUNGEXPO meglévő élelmiszeripari-gasztronómiai portfóliója válik teljessé a HOVENTA szervezésével. A magyarországi vendéglátó- és szállodaipar fejlődőben lévő ágazat, újabb és újabb trendek mentén alakul át évről évre. A HUNGEXPO célja, hogy a HOVENTA a piaci szereplők számára egyet jelentsen a legújabb piaci trendek, innovációk bemutatkozásának helyszínével. E mellett a kiállítás nemzetköziségének erősítése, regionális súlyának növelése is a kiemelt célok között szerepel.
A Hungexpo tematikájában is bővíteni kívánja a Hoventát: az évek óta igen erős gasztronómia mellé szeretné felzárkóztatni a szállodaipar témakörét is. Ennek jegyében indítja el 2010-ben a Hotel & Restaurant Design tematikát, mely a szállodák, panziók belső kialakítási és berendezési lehetőségeit, a legújabb trendeket mutatja majd be. A kiemelt téma mellett 2010-ben fókuszba állítják a terasz-kultúrát is, azaz minden olyan termék, eszköz gyártója megjelenhet, amelyek a kültéri vendéglátás lehetőségeit szélesíthetik.
A kiállítást széleskörű szakmai támogatással szervezi a HUNGEXPO. Kiemelt szakmai partnere a HOVENTA-nak a Magyar Szálloda Szövetség, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség.
További együttműködő partnerek: a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, Magyar Pékszövetség, Magyar Bútor és Faipari Szövetség, Lakberendezők Országos Szövetsége, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, Magyar Épületgépészek Szövetsége.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Félig teli az elmúlt 15 hónap pohara
A Trade Marketing Klub egyik legnépszerűbb online eseménye a „Piackutatóktól…
Tovább olvasom >Genf után Budapestre szegeződik a luxusóra-rajongók figyelme
A világ luxusóra rajongói számára április különleges hónap, hiszen épp…
Tovább olvasom >IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >