Hotelavató Sopronban
Tovább színesedik a soproni szálláshelyek szolgáltatási palettája: a GYSEV Zrt. tulajdonában álló Hotel Sopronban felavatták az első vidéki, városi panorámát nyújtó „Skywellness” részleget.
Az átadó ünnepségen Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, önkormányzati képviselő hangsúlyozta: örömmel vették a nagy múltú Hotel Sopron beruházását, hiszen a város minden olyan fejlesztést támogat, amely minőségi előrelépést jelent Sopron turisztikai vonzerejének növelésében.
„Sopron egyetlen, nagyméretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Emiatt dolgoztunk ki egy rövid – és középtávú fejlesztési stratégiát. 2017-től már két szinten, prémium minőségű szobákkal várjuk vendégeinket. A szálloda megépítésének 35. évfordulójára pedig az országosan is egyedi, panoráma-wellness részlegünk is elkészült” – mondta az avatón Szarjas Tímea, a Hotel Sopron igazgatója.
A hotel számtalan kiváló minőségű szolgáltatása mellett eddig nem volt lehetőség wellness rész kialakítására. 2018-ban a GYSEV Zrt. vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy egy januártól októberig tartó beruházás keretében kialakítsa a hotel 3. emeletén a vendégek kényelmét szolgáló új, egyedi elrendezésű, 180°-os üvegpanorámás wellness részlegét.
A Sky Wellnessben egyszerre élvezheti az esti város és a Tűztorony fényeit egy pohár koktéllal a kezében a kellemes jakuzziból, vagy napközben figyelheti a nyüzsgő belvárost és a háztetőkön játszadozó napsugarakat. Az egyedülálló látvány-wellness 2018 októberétől várja vendégeit modern környezetben, a szálloda legfelső, harmadik emeletén.
Igénybe vehető szolgáltatások: városi panorámás jakuzzi, a hegyekre tökéletes kilátást biztosító finn szauna, infraszauna-sókabin kombináció, jégkút, dézsás zuhany, gőzkabin, masszázs, a Szent-Mihály templomra rálátó kondicionáló terem, pihenőtér és kis bár, öltözők és masszázs helyiség. A bárrészből pedig egy kis, nyitott terasz biztosít tökéletes panorámát a hűség városára.
„Ma sokan szeretik „újra gondolni” a klasszikus ételeket, én sokkal inkább hiszek a tradíciók életben tartásában, a technológiai fejlődés követésével – mondta el Csomós András, séf. – Azt gondolom, fontos küldetése a vendéglátásnak, hogy az alapanyagok minél szélesebb körű felhasználását bemutassa, és utat találjon az emberek ízlésvilágához.” Ezért a Hotel Sopron éttermébe érkező vendégek számos tradicionális magyar étellel találkozhatnak, nem megfeledkezve a nemzetközi gasztronómia szereplőiről sem.
A 300 éves bor- és rendezvényházba érkező vendégek betekintést nyerhetnek a Soproni Borvidék titkaiba, ahol megismerhetik ennek a magyar borvidék legnemesebb borainak varázslatos világába.
A fejlesztések nem érnek véget 2018-ban a wellness részleggel, hiszen a hotel vezetősége a jövőben a kültéri medence rekonstrukcióját, a földszinti terek átalakítását és a harmadik emeleti szobák megújítását tervezi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >