HoReCa Hősök
A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event Tagozata és a Trade magazin 2021-ben alapította a HoReCa Hősök díjat. Az idei megmérettetés során a szervezők azokat a vendéglátósokat keresték, akik a mások számára is példamutató megoldásokat alkalmazva tudtak reagálni az elmúlt időszak gazdasági kihívásaira. A kitüntető címre maguk az érintettek pályázhattak, a zsűrizést a szervezők végezték a meghirdetett kategóriákban. A díjak átadására az FMCG-piac legnagyobb szakmai eseményén, az ötnapos Business Days konferencia HoReCa-napján, szeptember 25-én, Tapolcán került sor.
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
Az idei díjazottak ők lettek (kategóriák szerint):
– Étterem: VakVarjú étteremcsalád, – Cukrászda: Dobay Cukrászda, – Pékség: Enikővel Mentesen pékség, – Szálloda: GYSEV Hotel Sopron, – Gyógyszálloda: Hotel Európa Fit, – Fast food: Johnny’s Bistro, – Kávézó: La Tène Desszertműhely és Kávéház, – Bisztró: Madhouse Budapest Bisztró, – Streetfood: Halpatkó éttermek, – Büfé: Legendás Diósdi Halsütő. //
Kapcsolódó cikkeink
Édes mesevilág a Duna mellett
Harmadik cukrászdáját nyitotta meg Dobay BudaPart – Cukrászda és Pékség…
Tovább olvasom >Étteremben, mobil nélkül
Ötödik alkalommal szervezi meg a „Mobil Off, Élmény On” programot…
Tovább olvasom >MVI-konferencia a SIRHÁ-n
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >