Hogyan készül a holnap itala?
Az USA Today nemrégiben megjelent cikke szerint a Coca-Colánál a termékfejlesztés során – ahogy mondani szokták – nem bíznak semmit a véletlenre.A kínai orvostudományi akadémiával együttműködésben nemzetközi vállalatot alapítottak, amelynek fő feladata, hogy kísérleteket végezzen kínai növény- és fűszerféleségekkel új kóla- és egyéb italfajták kialakításának céljából. Talán sosem tudjuk meg, mi motiválta az ötletgazdákat: az ízek globalizációja, a perspektivikus ázsiai piac vagy „csak” az állandó megújulás kényszere – az új termék mindenesetre már tipikus 21. századi ital lesz.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >