Hogyan készül a holnap itala?
Az USA Today nemrégiben megjelent cikke szerint a Coca-Colánál a termékfejlesztés során – ahogy mondani szokták – nem bíznak semmit a véletlenre.A kínai orvostudományi akadémiával együttműködésben nemzetközi vállalatot alapítottak, amelynek fő feladata, hogy kísérleteket végezzen kínai növény- és fűszerféleségekkel új kóla- és egyéb italfajták kialakításának céljából. Talán sosem tudjuk meg, mi motiválta az ötletgazdákat: az ízek globalizációja, a perspektivikus ázsiai piac vagy „csak” az állandó megújulás kényszere – az új termék mindenesetre már tipikus 21. századi ital lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >