Hogy mondják a cold brew-t japánul? – A nap képe
Mondják is, csinálják is – ez már csak a keleti stílusú, japán származású kávéspalackból is látszik. Az elkészítés akár európai is lehetne: este kávé a szűrőkosárba, hideg víz a palackba: reggel 6 és fél deci kávé vár!
Ha meg kávé a palack mellé kerül, becsomagolva: több mint elegáns ajándék!
Kapcsolódó cikkeink
Tengerparti bár, fenntarthatóság, promóció – A nap képe
Egy vödör szemét a tengerpartról egy meleg ital ellenében: bizonyára…
Tovább olvasom >Személyzeti bejárat – A nap képe
Szellemes és nehezen felejthető éttermi megoldás, de hogy az angolul…
Tovább olvasom >Nyomok egy abúzált vendéglátóhelyi mosdóban – A nap képe
Vendégek örökítették meg egy tengerentúli krimó mosdójában a kreatív ötletet:…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >