Hazai és nemzetközi ízek a Budapesti Leves és Főzelék Fesztiválon
Jellegzetes magyar fogásokkal és számos ország tradicionális specialitásaival várja vendégeit a hétvégén a második Budapesti Leves és Főzelék Fesztivál a Palotanegyedben.
A látogatók a legkiválóbb hazai és nemzetközi leveseket, főzelékeket összesen mintegy 100 féle különböző ízesítésben kóstolhatják meg a fesztiválon – hangzott el a programot beharangozó hétfői sajtótájékoztatón.
A jellegzetes magyar specialitások mellett számos ország képviselteti magát tradicionális ételeivel. Lesz például orosz borscs, francia hagymaleves, német sörleves, thai tom yum leves, japán miso leves és indiai currys csirkeleves is.
Az április 11. és 13. között a VIII. kerületi Palotanegyedben megrendezendő eseményen az érdeklődők az ételek elkészítésében is kipróbálhatják magukat, szombat délután pedig közös főzésre várják a szervezők a vendégeket. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Megnyitott a dubaji Gulfood, 24 kiállító az AMC standján
A világ vezető élelmiszeripari szakkiállításai közül az egyik a dubaji…
Tovább olvasom >Kihirdették a 10. jubileumi K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit
Tizedszer hirdették ki a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit.…
Tovább olvasom >