Hazai és nemzetközi ízek a Budapesti Leves és Főzelék Fesztiválon
Jellegzetes magyar fogásokkal és számos ország tradicionális specialitásaival várja vendégeit a hétvégén a második Budapesti Leves és Főzelék Fesztivál a Palotanegyedben.
A látogatók a legkiválóbb hazai és nemzetközi leveseket, főzelékeket összesen mintegy 100 féle különböző ízesítésben kóstolhatják meg a fesztiválon – hangzott el a programot beharangozó hétfői sajtótájékoztatón.
A jellegzetes magyar specialitások mellett számos ország képviselteti magát tradicionális ételeivel. Lesz például orosz borscs, francia hagymaleves, német sörleves, thai tom yum leves, japán miso leves és indiai currys csirkeleves is.
Az április 11. és 13. között a VIII. kerületi Palotanegyedben megrendezendő eseményen az érdeklődők az ételek elkészítésében is kipróbálhatják magukat, szombat délután pedig közös főzésre várják a szervezők a vendégeket. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A HORECA szektor az Alimentaria+Hostelco 2026-tal közösen formálja a vendéglátás jövőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Három díjjal ismerték el a Market Csoport szakmai kiválóságát az ÉVOSZ évzáró gáláján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Zöld közbeszerzési workshop, hogy a zöld közbeszerzésekben is a jó gyakorlatok terjedjenek el
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
