Havi 40 tonna szilvás gombóc és töltött tészta
Újraindul a tésztagyártás szeptember első hetében a zalaegerszegi Goldsun üzemben – tájékoztatta Kiss Viktor, a tulajdonos Zala-Cool Kft. egyik ügyvezetője az MTI-t.
Az üzemrészlegben az energiatakarékossághoz kapcsolódó fejlesztések egy részét elvégezték, így szeptembertől a piaci igényekhez igazodva megkezdődhet a szilvás gombóc, szilvával és lekvárral töltött tészták, kokettek gyártása. Az első időszakban havonta 30-40 tonna közötti mennyiséget termelnek, de a következő egy évre már 700-800 tonna megrendelés érkezett a gyártóhoz – közölte az ügyvezető.
A Zala-Cool Kft. a Goldsun védjegyet is megvásárolta, így a termékek ezzel a márkanévvel kerülnek piacra. A védjegyet, aminek jó hírnevét hosszú évek alatt teremtették meg Zalaegerszegen, eddig is a jó minőséggel társították, ami olyan érték, amivel a társaságnak élnie kell – fűzte hozzá Kiss Viktor.
A tervek szerint novembertől – a megrendelésektől függően – már három műszakban folyik a tésztagyártás és megkezdődik a 3 ezer négyzetméteres hűtőcsarnok beindítása is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Nestlé továbbra is a világ legértékesebb élelmiszer márkája a Brand Finance szerint
A Nestlé immár tizedik éve vezeti az élelmiszermárkák globális rangsorát,…
Tovább olvasom >Revolut: helyi fiók és magyar vezető a láthatáron
A Revolut a „nagyon közeli jövőben” magyarországi fióktelep nyitását és…
Tovább olvasom >Egy self-made sztár kedvence – Ilyen lesz Dzsúdló Mekis menüje
A McDonald’s a hírességek kedvenc Mekis rendeléseit felsorakoztató kampányának legújabb…
Tovább olvasom >