Három csillagot kapott az Aldi ’Ribeye’ steakje egy nemzetközi versenyen
Az Aldi bejelentette, hogy különleges rostélyosa, a Specially Selected Tipperary Dry Aged Black Angus Ribeye Steak három csillagos akkreditációt kapott a 2021-es Nemzetközi Ízintézet Díjátadóján.

Évek óta győztes
A retailer zsinórban negyedszer kapta meg az elismerést.
Az idei elismeréssel a termék közelebb került ahhoz, hogy megkapja a Gyémánt-díjat, amelyet akkor ítélnek oda, ha tízből hét éven át megkapja egy termék a 3 csillagot.
Checkout
Kapcsolódó cikkeink
Prés alatt a gyümölcslépiac
A gyümölcslépiac dinamikusan változó szegmense az FMCG szektornak, ahol a…
Tovább olvasom >A laborhús jövője: fenntartható alternatíva vagy piaci kihívás?
A laborhús olyan sejttenyésztéses technológiával előállított hús, amelyet élő állatok…
Tovább olvasom >A brit szupermarketek közül elsőként a Lidl kezd értékesíteni a TikTok Shopon
A Lidl február 20-án 9 órától kezd értékesíteni a TikTok…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Kamatkedvezmény a zöldhitelre
Még kedvezőbb lesz a népszerű lakáscélú zöldhitel a K&H-nál. A legnépszerűbb…
Tovább olvasom >Friss felmérés: A visszautasítástól való félelem bénítja a vállalkozásokat
Egy friss felmérés szerint a vállalkozások 33 százaléka a visszautasítástól…
Tovább olvasom >