Három csillagot kapott az Aldi ’Ribeye’ steakje egy nemzetközi versenyen
Az Aldi bejelentette, hogy különleges rostélyosa, a Specially Selected Tipperary Dry Aged Black Angus Ribeye Steak három csillagos akkreditációt kapott a 2021-es Nemzetközi Ízintézet Díjátadóján.

Évek óta győztes
A retailer zsinórban negyedszer kapta meg az elismerést.
Az idei elismeréssel a termék közelebb került ahhoz, hogy megkapja a Gyémánt-díjat, amelyet akkor ítélnek oda, ha tízből hét éven át megkapja egy termék a 3 csillagot.
Checkout
Kapcsolódó cikkeink
A spanyol fogyasztók szerint javult a saját márkák minősége
Egy friss tanulmány szerint tízből nyolc spanyol fogyasztó úgy látja,…
Tovább olvasom >Egy év alatt 40 százalékkal több húst vettek a Kifli vásárlói
Folyamatosan emelkedik halak iránti kereslet, az elmúlt évben 27 százalékkal…
Tovább olvasom >Csökkenti a borcsomagolás mennyiségét az Aldi az Egyesült Királyságban
Az Aldi brit leányvállalata 2024 végéig megszünteti a saját márkás,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fókuszban a fenntartható élelmezési rendszerek támogatása: megjelent a Nestlé közös értékteremtési összefoglalója
A Nestlé elhivatottan dolgozik azon, hogy világszerte fenntartható, kiegyensúlyozott és…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság az uniós borágazat versenyképességének erősítésére tett javaslatot
Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol az európai borágazat versenyképességének, ellenálló…
Tovább olvasom >Jägermeister Orange: jéghideg újdonság a szicíliai narancs aromájával
1400 órányi szicíliai napfény, 56 gyógynövény és három narancs aromája…
Tovább olvasom >