Három csillagot kapott az Aldi ’Ribeye’ steakje egy nemzetközi versenyen
Az Aldi bejelentette, hogy különleges rostélyosa, a Specially Selected Tipperary Dry Aged Black Angus Ribeye Steak három csillagos akkreditációt kapott a 2021-es Nemzetközi Ízintézet Díjátadóján.

Évek óta győztes
A retailer zsinórban negyedszer kapta meg az elismerést.
Az idei elismeréssel a termék közelebb került ahhoz, hogy megkapja a Gyémánt-díjat, amelyet akkor ítélnek oda, ha tízből hét éven át megkapja egy termék a 3 csillagot.
Checkout
Kapcsolódó cikkeink
Így ebédel a magyar – továbbra is húsfogyasztó nemzet vagyunk
Egy friss hazai kutatás feltárta, hogyan (nem) változott a magyar…
Tovább olvasom >Mintegy 5 millió eurót fordít zöld energiára az Aldi Írországban
Az Aldi Ireland bejelentette, hogy 5 millió eurós beruházással energiatakarékos…
Tovább olvasom >Rekordmélyre zuhant az innováció a spanyol FMCG-piacon
Spanyolországban 15 év alatt 48%-kal esett vissza az új termékek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Spanyolországban vezeti be első AI-alapú megoldását a Carrefour
A francia Carrefour Spanyolországot választotta első mesterségesintelligencia-alapú megoldásának bevezetésére. Az AI.Carrefour…
Tovább olvasom >Kétszeres POP világbajnok a magyar Gösser Spritz display
Idén két világbajnoki címre is büszke lehet a hazai POP-szakma.…
Tovább olvasom >Legendás olasz panettone-gyártót vett az ír Valeo Foods
Újabb olasz cég felvásárlását jelentette be az ír székhelyű Valeo…
Tovább olvasom >