Hamarosan csirkehúsimportra szorul az EU
Néhány éven belül importőrré válik csirkehúsból az Európai Unió – ez derül ki abból az előrejelzésből, amelyet az Európai Bizottság készített az évtizedben várható agrárpiaci és jövedelmi trendekről.
A hústermelés a prognózis szerint növekedni kezd ugyan, de átlagosan csupán évi 0,3 százalékkal. Ennek a gazdasági visszaesés az egyik oka – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Éles árverseny és kihívások a magyar élelmiszeriparban
A magyar élelmiszerpiacon komoly árverseny alakult ki, mivel a forgalom…
Tovább olvasom >A magyar vásárlók stresszmentes karácsonyt szeretnének: online előre vásárolnak és 100 000 forint felett költenek ajándékokra
A magyarok idén több mint 100 000 forintot terveznek karácsonyi…
Tovább olvasom >Visszaesett az élelmiszerár-emelkedés, nem várható jelentős drágulás év végéig
Az elmúlt két évben meredek élelmiszerár-emelkedést tapasztaltak a fogyasztók Magyarországon,…
Tovább olvasom >