Hagyományos péksütemények kiváló minőségben, generációkon át

Szerző: Trademagazin Dátum: 2025. 04. 11. 11:45

A Pécsváradon alapított Aranycipó Kft. immár több mint harminc éve készít magas minőségű pékárukat. A családi vállalkozás napjainkban megfelel a legmagasabb élelmiszeripari sztenderdeknek, miközben a hagyományos kézműves technikákat is alkalmazza. A cég jelenleg több mint 20 kemencével rendelkezik, és közel 150 féle termékének elkészítésében 270 munkatárs vesz részt. A minőség iránti elhivatottságukat a frissen elnyert Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy is igazolja.

A KMÉ-védjegy elnyerése

Az Aranycipó Kft. 2024-ben hallott először a KMÉ-védjegyről, és azonnal megragadta figyelmüket a minőségi garanciát képviselő tanúsítvány. Vajas fonott kalácsukkal pályáztak a védjegyre, amelyet sikeresen el is nyertek. „Nagyon örültünk ennek az elismerésnek, hiszen ez nemcsak egy szakmai visszacsatolás, hanem azt is bizonyítja, hogy termékeink valóban kiemelkedő minőséget képviselnek” – mondta Büki László, az Aranycipó ügyvezető igazgatója.

Mitől különleges az Aranycipó vajas fonott kalácsa?

Az Aranycipó vajas fonott kalácsa hagyományos technológiával készül, főleg kézi feldolgozással, amely biztosítja a termék kiváló állagát és frissességét. Kiemelkedő vajtartalma garantálja a gazdag ízvilágot, és az alapanyagok gondos választásával a helyi termelők támogatására is nagy hangsúly kerül.

A jövő tervei

Az Aranycipó Kft.-nek a KMÉ-védjegy sikeres megszerzését követően további tervei is vannak. „Folyamatosan figyelemmel kísérjük a védjegy újításait, és szívesen pályáznánk a jövőben kovászos kenyérrel, valamint sós és édes péksüteményekkel is” – tette hozzá Büki László.

Az Aranycipó hitvallása szerint a minőségi termékek mellett a legfontosabb a vásárlói bizalom fenntartása, amelynek elnyerése hosszas folyamat, de megtartása még nagyobb felelősség. Ebben nyújtanak biztosítékot a minőségi tanúsítványok, mint a KMÉ-védjegy, amely garantálja a termékek magas színvonalát, minőséget és értéket ad a fogyasztók számára.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink