Häagen-Dazs – Új ízek a portfólióban
Ízesítések tekintetében nem csak választékos, de innovatív is a Häagen-Dazs jégkrémportfólió, amely követi a trendeket. A tavalyi évben vezettük be a Pierre Hermé macaron házzal együttműködésben készült variánsokat, két ízben, amelyek idén tovább bővülnek. Ez a kollekció a már megszokott szuperprémium minőséget még magasabb szintre emeli, amelyet a csomagolás tükröz. A macaron kollekcióban a dupla csokoládés macaron ganache és az epres-málnás macaron jégkrémek mellett idén áfonyás-vaníliás és yuzu-citromos ízek is elérhetőek lesznek.
Bevezetés hónapja: 2024. május
Kapcsolatfelvétel: Maresi Foodbroker Kft.
Kapcsolattartó: Monori Anett brand manager T.: 06-30-111-6519;
e-mail: a.monori@maresi.hu; web: www.maresifoodbroker.hu
Kapcsolódó cikkeink
A beszállítói és beszerzői célok ugyanazok, de csatornánként mások a kihívások és tervek – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Keddtől a kiskereskedelem tudományában mélyedhettek el az FMCG-szabadegyetem hallgatói a…
Tovább olvasom >Ötletbörze Kansasban
Október 7–8-án került megrendezésre a Shop! Ideation konferencia, a magyar POPAI…
Tovább olvasom >Limitált kiadású „Emily In Paris” jégkrémet dob piacra a Häagen-Dazs
„Be More Emily” címmel indított új globális kampányt a Häagen-Dazs…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >