Gyöngyösön képzik a jövő élelmiszerbiztonsági ellenőreit
A képzés nyomán a hallgatók képessé válnak az élelmiszerek teljes körű – a termőföldtől az asztalig – követett ellenőrzésére.
Az elmúlt időszakban egyre több feladatot adott az európai
élelmiszerbiztonsági hatóságoknak a hamis, lejárt szavatosságú és rossz
minőségű élelmiszerek kiszűrése. Szeptembertől a gyöngyösi Károly Róbert
Főiskola mezőgazdasági mérnöki szakán olyan szakembereket is képzenek, akik az
élelmiszer-előállítás, a forgalmazás és az ellenőrzés területén magas szintű
ismeretekkel rendelkeznek és képesek lesznek magasszíntű élelmiszerbiztonsági
ellenőrzésekre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
13,5 százalékkal, 2100 forint fölé emelkedett a fizikai átlagórabér a második negyedévben
Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát…
Tovább olvasom >K&H: kevesebb figyelem jut a cégeknél a társadalmi felelősségre
Nagy- és kisvállalatoknál egyaránt csökkent a cégek társadalmi felelősség iránti…
Tovább olvasom >Lassanként visszaépülhet a kiskereskedelmi forgalom és lakossági fogyasztás
A kiskereskedelmi forgalom alakulása és a lakossági fogyasztás visszaépülése az…
Tovább olvasom >