Gyöngyösön képzik a jövő élelmiszerbiztonsági ellenőreit
A képzés nyomán a hallgatók képessé válnak az élelmiszerek teljes körű – a termőföldtől az asztalig – követett ellenőrzésére.
Az elmúlt időszakban egyre több feladatot adott az európai
élelmiszerbiztonsági hatóságoknak a hamis, lejárt szavatosságú és rossz
minőségű élelmiszerek kiszűrése. Szeptembertől a gyöngyösi Károly Róbert
Főiskola mezőgazdasági mérnöki szakán olyan szakembereket is képzenek, akik az
élelmiszer-előállítás, a forgalmazás és az ellenőrzés területén magas szintű
ismeretekkel rendelkeznek és képesek lesznek magasszíntű élelmiszerbiztonsági
ellenőrzésekre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Pekó László: „A Coop nemcsak hálózat, hanem életforma – immár 30 éve”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megvannak az Év Kereskedője 2025 nyertesei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H: jelentős áresés a sertéspiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
