Gottwald Sándor kitüntetése
A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatának kitüntetését kapta az államalapítás ünnepén Gottwald Sándor, a szakmában jól ismert tatai vendéglátós.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
A szakember 1964-ben Tatabányán kezdte pályafutását, több helyi és környékbeli étteremben tanulta a szakmát, majd 1992-ben megnyitotta a Hotel Gottwaldot. A kezdeti 15 szobából és kis étteremből mára sikeres szállodakomplexum lett, és közben megkezdték működésüket a kapcsolódó vállalkozások: a város központjában a cukrászda, a ferencmajori tanya, valamint az egyre sikeresebb borászat.
Gottwald Sándor legendává vált; pályafutása során több szakmai elismerést is kapott, 2005-ben a Magyar Vendéglátók Ipartestületre az Év Vendéglősének választotta. A szakember a sikeresség okát elsősorban a családi összefogásban látja, fiai, Zoltán és Szilárd, komoly szerepet vállalnak az egyre bővülő vállalkozás működtetésében. //
Kapcsolódó cikkeink
Az ökológiai gazdálkodás az agrár-fenntarthatóság kulcsa és vezető modellje
Budapesten találkoztak az ökológiai gazdálkodás nemzetközi és hazai szakemberei a…
Tovább olvasom >Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban
Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown…
Tovább olvasom >Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú…
Tovább olvasom >További cikkeink
MTÜ: Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
A felszolgálási díj maximum mértékét meghatározó, valamint a borravaló adómentességét…
Tovább olvasom >Hideg konyha
A funkcionalitás igénye, a digitalizáció folyamatának felgyorsulása, a fogyasztói trendek…
Tovább olvasom >A zöldség-gyümölcs részleg dekadenciája – A nap képe
Avokádófrissesség-ellenőrzés egy belga szupermarkerben.
Tovább olvasom >