Magazin: Go, Sushi Go!
Sokat olvastunk mostanában arról, hogy a nálunk kapható sushi nem is igazi!? Láthatóan ezek a cikkek sem befolyásolták jelentősen a japán eredetű étel hazai piacát, házhoz szállítva is (viszonylag) sok fogy belőle anélkül, hogy Hattori Hanzo karddal vágták-e a makikat a félévszázados gyakorlattal rendelkező japán szakácsok.
Szeretik az amerikaiak is, pedig ott is inkább szupermarketekben és gyorséttermekben fogy belőle a legtöbb. Az egyre nemzetközibb sushiból az USA-ban aztán hamar megcsinálták a to go változatokat, most pedig a különféle rendezvényeken és diszkókban megjelent az utóbbiaknak egy praktikus, könnyen hordozható, fél kézzel is fogyasztható verziója, a Sushi Popper. A kartoncsőből az étel műanyag rúddal tolható ki, hozzá a wasabit kis tubusokban lehet megvásárolni. Talán a Budavári Szakéfesztiválon majd mi is megkóstolhatjuk…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >