Magazin: Go, Sushi Go!
Sokat olvastunk mostanában arról, hogy a nálunk kapható sushi nem is igazi!? Láthatóan ezek a cikkek sem befolyásolták jelentősen a japán eredetű étel hazai piacát, házhoz szállítva is (viszonylag) sok fogy belőle anélkül, hogy Hattori Hanzo karddal vágták-e a makikat a félévszázados gyakorlattal rendelkező japán szakácsok.
Szeretik az amerikaiak is, pedig ott is inkább szupermarketekben és gyorséttermekben fogy belőle a legtöbb. Az egyre nemzetközibb sushiból az USA-ban aztán hamar megcsinálták a to go változatokat, most pedig a különféle rendezvényeken és diszkókban megjelent az utóbbiaknak egy praktikus, könnyen hordozható, fél kézzel is fogyasztható verziója, a Sushi Popper. A kartoncsőből az étel műanyag rúddal tolható ki, hozzá a wasabit kis tubusokban lehet megvásárolni. Talán a Budavári Szakéfesztiválon majd mi is megkóstolhatjuk…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >