Magazin: Go, Sushi Go!
Sokat olvastunk mostanában arról, hogy a nálunk kapható sushi nem is igazi!? Láthatóan ezek a cikkek sem befolyásolták jelentősen a japán eredetű étel hazai piacát, házhoz szállítva is (viszonylag) sok fogy belőle anélkül, hogy Hattori Hanzo karddal vágták-e a makikat a félévszázados gyakorlattal rendelkező japán szakácsok.
Szeretik az amerikaiak is, pedig ott is inkább szupermarketekben és gyorséttermekben fogy belőle a legtöbb. Az egyre nemzetközibb sushiból az USA-ban aztán hamar megcsinálták a to go változatokat, most pedig a különféle rendezvényeken és diszkókban megjelent az utóbbiaknak egy praktikus, könnyen hordozható, fél kézzel is fogyasztható verziója, a Sushi Popper. A kartoncsőből az étel műanyag rúddal tolható ki, hozzá a wasabit kis tubusokban lehet megvásárolni. Talán a Budavári Szakéfesztiválon majd mi is megkóstolhatjuk…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >