Gerbaud-sarok, egészséges új kenyér az UKBA kiállításon
2008. február 3-5–ig gazdag szakmai programmal, látványos termékbemutatókkal fogadja látogatóit a 15. UKBA.
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az első nap rendezi a cukrász termékversenyt, amelyen cukrász artisztika kategóriában is lesznek indulók. A cukrász pódiumon folyamatosan látványos és új ötleteket adó csokoládé, karamell, marcipánbemutatók zajlanak. Az ipartestület standján a Gerbeaud Cukrászda alapításának 125. évfordulója tiszteletére a cukrászda hangulatát idéző Gerbeaud-sarkot rendeznek be, ahol egy 120 cm átmérőjű, 6 emeletes dísztorta kápráztatja el a vendégeket.
A „Hagyomány-Minőség-Egészséges szerkezetű kenyérfogyasztás" jegyében több kategóriában szerveződnek a pék ipartestület termékversenyei. A kiállítás első napján a közönség is megkóstolhatja az új összetételű, magasabb biológiai értékkel bíró kenyereket. Február 4-én, Dr. Zajkás Gábor táplálkozástudós, az OÉTI, főigazgató helyettese, majd Dr. Törőcsik Mária marketing szakértő, az Pécsi Egyetem tanszékvezetője tart előadást a teljes kiőrlésű gabona kenyerek élettani vonatkozásairól illetve a népszerűsítését segítő marketing tevékenységről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Se a GDP-növekedés, se a zöld növekedés nem veszi figyelembe a természeti korlátokat
Fontos témákról, de oldott hangulatban és élénk érdeklődés mellett folyt…
Tovább olvasom >Jön a III. Employer Branding Konferencia – A jövő már jelen?
Az Employer Branding ma már nem csupán HR-eszköz, hanem stratégiai kérdés.…
Tovább olvasom >A NETWORKING MŰVÉSZETE – Teraszra kiülős, inspiráló Trade Marketing Klubülés
Június 5-én 14: 30kezdettel mindenkit vár a következő Trade Marketing…
Tovább olvasom >