Gasztrotúra-projekt
Tavasszal folytatódott az ipartestület gasztrotúra-sorozata.
A cikk a Trade magazin 2025/8-9. lapszámában olvasható.
Áprilisban az érdeklődő tagok a családi vállalkozásként működő exkluzív olasz étterembe, a Faustóba látogattak (1): kiváló fogások, szuper ízek élményét kapták a modern, elegáns környezetben.
A május a nyírbátori Kakukk étteremé volt (2), ahol Kovács László elnök átadta Rácz Mihálynak az Év Vendéglőse – 2024 díjat. Az „ünnepelt” rövid városnézés után bemutatta a kollégáknak az étteremhez tartozó panziót, valamint az Umami ételbárt is. A Kakukk fiatal, 22 éves séfje, Maduda Dániel az ízek igazi mestereként mutatkozott be.
Júniusban Földvári Gábor, a budai Rózsadombi Vadrózsa étterem (3) tulajdonosa hívta meg az MVI érdeklődő tagjait; bemutatta az elegáns, nagy múltú éttermet, mesélt a történetéről, majd egy igazán finom és jó hangulatú ebéd következett a növényekkel borított hűvös udvaron.
Kapcsolódó cikkeink
Szomjazók viadala – Kell-e aggódniuk a szeszipar szereplőinek a fogyasztás visszaesése miatt?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A múlt ízei, a jövő egészsége
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Decanter-arany a Dobogó Pincészetnek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Olasz konyha 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kétdimenziós étterem – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >