Gasztrotúra külföldi újságíróknak
Tanulmányútra hívta a nemzetközi média képviselőit a Magyar Turizmus Zrt., amelynek célja a magyar gasztronómia megismertetése és népszerűsítése volt. A Kulturális Turizmus Éve „Bor és gasztronómia” projektjének jegyében szeptember 20–24. között 16 újságíró ismerkedhetett hazánk kulináris értékeivel. A hírek szerint a vendégek jelentős szakmai és fogyasztói lapokat képviseltek: a Revista Sobremesa spanyol gasztronómiai magazin; az osztrák Tiroler Tageszeitung és a Genuss Magazin Wein.pur, az Elle Ukrain, a német Welt am Sonntag, valamint további jó nevű lengyel, dán, olasz, kínai, japán és koreai gasztronómiai lapok. Az ízutazás első állomása Óbuda volt, a következő napokban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, a Tokaji borvidék, majd újra Budapest következett. A médiaszakemberekkel programjaik közben dr. Niklai Ákos és dr. Róna Iván is találkoztak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >