Gasztrotúra külföldi újságíróknak
Tanulmányútra hívta a nemzetközi média képviselőit a Magyar Turizmus Zrt., amelynek célja a magyar gasztronómia megismertetése és népszerűsítése volt. A Kulturális Turizmus Éve „Bor és gasztronómia” projektjének jegyében szeptember 20–24. között 16 újságíró ismerkedhetett hazánk kulináris értékeivel. A hírek szerint a vendégek jelentős szakmai és fogyasztói lapokat képviseltek: a Revista Sobremesa spanyol gasztronómiai magazin; az osztrák Tiroler Tageszeitung és a Genuss Magazin Wein.pur, az Elle Ukrain, a német Welt am Sonntag, valamint további jó nevű lengyel, dán, olasz, kínai, japán és koreai gasztronómiai lapok. Az ízutazás első állomása Óbuda volt, a következő napokban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, a Tokaji borvidék, majd újra Budapest következett. A médiaszakemberekkel programjaik közben dr. Niklai Ákos és dr. Róna Iván is találkoztak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >