Gasztrotúra Bolognába
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a hagyományoknak megfelelően – a Coninvest Kft.-vel közösen jövő tavasszal is gasztrotúrát szervez, a terv ezúttal az olaszországi Emilia-Romagna tartományt felfedezése.
Időpont: 2018. április 18-22.
Íme, kis ízelítő a programból:
• Részvétel az Universitá del Gelato – a Carpigiani csoport fagylalt egyetemének szakmai bemutatója;
• Az Eataly, a világ legnagyobb élelmiszeripar parkjának meglátogatása Bolognában;
• Lamborghini gyár és múzeum megtekintése – tesztvezetéssel egybekötve.
A programban számos érdekes gasztronómiai szakmai program is szerepel majd: a városnéző túrák folyamán a csoport felkeres kiváló éttermeket, bor-, sonka és prosecco-kóstoláson vesz részt.
Részletes program, költségek és egyéb utazási információk decemberben!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >