Gasztrotúra Bolognába
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a hagyományoknak megfelelően – a Coninvest Kft.-vel közösen jövő tavasszal is gasztrotúrát szervez, a terv ezúttal az olaszországi Emilia-Romagna tartományt felfedezése.
Időpont: 2018. április 18-22.
Íme, kis ízelítő a programból:
• Részvétel az Universitá del Gelato – a Carpigiani csoport fagylalt egyetemének szakmai bemutatója;
• Az Eataly, a világ legnagyobb élelmiszeripar parkjának meglátogatása Bolognában;
• Lamborghini gyár és múzeum megtekintése – tesztvezetéssel egybekötve.
A programban számos érdekes gasztronómiai szakmai program is szerepel majd: a városnéző túrák folyamán a csoport felkeres kiváló éttermeket, bor-, sonka és prosecco-kóstoláson vesz részt.
Részletes program, költségek és egyéb utazási információk decemberben!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >