Gasztrotérkép is népszerűsíti a sertéshúst
Kiváló minőségű sertéshúsok és mangalicatermékek kóstolója program indult az éttermek és szállodák bevonásával. A Magyar Gasztro Térkép Klaszter szervezésében induló program célja, hogy minél több hazai étterem és szálloda kínáljon kiváló minőségű magyar sertéshúsból készített ételeket. Eddig 50 szálloda és vendéglátóhely jelezte részvételi szándékát a 15 millió forintból megvalósuló programban…
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Orbán Viktor: jövőre reális a három százalékot meghaladó gazdasági növekedés
Reális a három százalékot meghaladó gazdasági növekedés 2025-ben Magyarországon –…
Tovább olvasom >Nehéz helyzetben a sertéshúságazat: emelkedő költségek, csökkenő fogyasztás és átalakuló szokások
Évek óta kihívásokkal néz szembe a hazai és az uniós…
Tovább olvasom >Az NGM tájékoztató levélben kéri az embereket, hogy költsenek
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztató levélben fogja értesíteni az önkéntes…
Tovább olvasom >