Gasztrotérkép is népszerűsíti a sertéshúst
Kiváló minőségű sertéshúsok és mangalicatermékek kóstolója program indult az éttermek és szállodák bevonásával. A Magyar Gasztro Térkép Klaszter szervezésében induló program célja, hogy minél több hazai étterem és szálloda kínáljon kiváló minőségű magyar sertéshúsból készített ételeket. Eddig 50 szálloda és vendéglátóhely jelezte részvételi szándékát a 15 millió forintból megvalósuló programban…
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Idén végre beindulhat a gazdasági növekedés
Elsősorban az élénkülő fogyasztásnak köszönhetően idén 2 százalékkal nőhet a…
Tovább olvasom >EY-kutatás: a fogyasztói benyomásnak kulcsszerepe van az üzleti sikerben
A fogyasztói benyomás kulcsszerepet játszik az üzleti sikerben, a legtöbb…
Tovább olvasom >Tovább csökkenhet a nagyvállalatok munkaerőállománya
Folytatódott a csökkenő tendencia az elmúlt negyedévben a nagyvállalati vezetők…
Tovább olvasom >