Gasztrotérkép is népszerűsíti a sertéshúst
Kiváló minőségű sertéshúsok és mangalicatermékek kóstolója program indult az éttermek és szállodák bevonásával. A Magyar Gasztro Térkép Klaszter szervezésében induló program célja, hogy minél több hazai étterem és szálloda kínáljon kiváló minőségű magyar sertéshúsból készített ételeket. Eddig 50 szálloda és vendéglátóhely jelezte részvételi szándékát a 15 millió forintból megvalósuló programban…
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
On The Go mikroboltot nyitott a brit Co-op
Az Egyesült Királyságban működő Co-op új „On The Go” mikrobolt-formátummal…
Tovább olvasom >Nem minden boltban használható a 30 ezer forintos nyugdíjas élelmiszer-utalvány
Szeptember 1. és október 15. között kézbesítik azt a 30…
Tovább olvasom >K&H:egyre több hazai kkv keresi az EU-s pályázati lehetőségeket
Újra fellángolt a pályázási kedv a hazai kis- és középvállalkozások…
Tovább olvasom >