Gasztrokommunikációs konferencia a Gerbeaudban
A Vendég&Hotel, valamint a Kreatív szaklap március 13-ára várja az érdeklődőket a sikeres vendéglátóipari kommunikációt vizsgáló rendezvényére.
A résztvevők tájékoztatást kaphatnak az aktuális piackutatási adatokról, megtudhatják mit ajánlanak a szakemberek: hol, hogyan, mikor, mennyit költsenek éttermük reklámozására. Öt étterem tulajdonos kerekasztal-beszélgetésen mondja el, ők hogyan csinálják. Esettanulmányokat hallgathatnak meg a kormányzati és iparági gasztrokommunikációs kísérletekről. A gasztrobloggerek és szakírók a hazai étteremkritika helyzetéről cserélnek véleményt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tömegturizmus ellen zajlanak tüntetések Spanyolországban
Spanyolország több nagyvárosában, köztük Barcelonában és Málagában, ezrek vonultak az…
Tovább olvasom >Idén kevesebb pénzt szánnak utazásra a magyarok
A Pénzcentrum idén is elvégezte az éves Nagy Utazáskutatását, amelyre…
Tovább olvasom >Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >