Gasztrokommunikációs konferencia a Gerbeaudban
A Vendég&Hotel, valamint a Kreatív szaklap március 13-ára várja az érdeklődőket a sikeres vendéglátóipari kommunikációt vizsgáló rendezvényére.
A résztvevők tájékoztatást kaphatnak az aktuális piackutatási adatokról, megtudhatják mit ajánlanak a szakemberek: hol, hogyan, mikor, mennyit költsenek éttermük reklámozására. Öt étterem tulajdonos kerekasztal-beszélgetésen mondja el, ők hogyan csinálják. Esettanulmányokat hallgathatnak meg a kormányzati és iparági gasztrokommunikációs kísérletekről. A gasztrobloggerek és szakírók a hazai étteremkritika helyzetéről cserélnek véleményt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: Vir volt a legnépszerűbb a Horvátországba utazó magyarok körében idén nyáron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon drágultak legjobban a szállodák és éttermek az EU-ban – olvad a Balaton árelőnye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adni és kapni (egy koktélt a bárban) – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >