Gasztrokommunikációs konferencia a Gerbeaudban
A Vendég&Hotel, valamint a Kreatív szaklap március 13-ára várja az érdeklődőket a sikeres vendéglátóipari kommunikációt vizsgáló rendezvényére.
A résztvevők tájékoztatást kaphatnak az aktuális piackutatási adatokról, megtudhatják mit ajánlanak a szakemberek: hol, hogyan, mikor, mennyit költsenek éttermük reklámozására. Öt étterem tulajdonos kerekasztal-beszélgetésen mondja el, ők hogyan csinálják. Esettanulmányokat hallgathatnak meg a kormányzati és iparági gasztrokommunikációs kísérletekről. A gasztrobloggerek és szakírók a hazai étteremkritika helyzetéről cserélnek véleményt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: szárnyal a turizmus, novemberben 17 százalékkal bővült a vendégforgalom
Újabb csúcsokat döntött a hazai turizmus 2024 novemberében: a vendégek…
Tovább olvasom >Szallas.hu: szilveszterkor Eger, Szeged és Pécs a legkeresettebb a belföldi utazók körében
Szilveszterkor a belföldi utazók körében Eger, Szeged és Pécs a…
Tovább olvasom >A Samsung AI Hybrid Cooling technológiával rendelkező hűtőszekrényeket mutat be a CES 2025 kiállításon
A Samsung a CES® 2025 kiállításon mutatja be legújabb, AI…
Tovább olvasom >