Gasztrokommunikációs konferencia a Gerbeaudban
A Vendég&Hotel, valamint a Kreatív szaklap március 13-ára várja az érdeklődőket a sikeres vendéglátóipari kommunikációt vizsgáló rendezvényére.
A résztvevők tájékoztatást kaphatnak az aktuális piackutatási adatokról, megtudhatják mit ajánlanak a szakemberek: hol, hogyan, mikor, mennyit költsenek éttermük reklámozására. Öt étterem tulajdonos kerekasztal-beszélgetésen mondja el, ők hogyan csinálják. Esettanulmányokat hallgathatnak meg a kormányzati és iparági gasztrokommunikációs kísérletekről. A gasztrobloggerek és szakírók a hazai étteremkritika helyzetéről cserélnek véleményt.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >