Gabonapely az étteremben
Mindig irigyeltük azokat a vendéglátósokat, akik akkora piacon dolgozhattak, ahol a legkülönlegesebb tematikájú éttermek is megélnek. És most megint valami ehhez hasonló: Kellog’s gabonapehely étterem nyílt New York City-ben, a Times Square-en – írta a trendinspiracio.hu. A márkaélmény mint marketingötlet is érdekes: a vendégek éttermi környezetben tálalják a különböző, eddig a reggeliző asztalon látott gabonapelyhekből készült „fogásokat”.
Az ételeket Christina Tosi (Milk Bar) éttermi cukrász receptjei alapján állították össze, tízféle gabonapehelyből, hatféle tejjel keverve lehet kérni az egészséges kreációkat, valamint különböző toppingokat a tetejére, a gyümölcstől a cukorkáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MTÜ: ismét pályázhatnak egymillió forintos támogatásra a vidéki éttermek
December 4-ig pályázhatnak egymillió forintos támogatásra azok a vidéki éttermek,…
Tovább olvasom >Rekord számú vendégmegkeresést kezeltek a Tourinform irodák az idei év első három negyedévében
A Tourinform irodák idén szeptemberig több mint 1,5 millió vendégmegkeresést…
Tovább olvasom >Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy…
Tovább olvasom >