Gabonapely az étteremben
Mindig irigyeltük azokat a vendéglátósokat, akik akkora piacon dolgozhattak, ahol a legkülönlegesebb tematikájú éttermek is megélnek. És most megint valami ehhez hasonló: Kellog’s gabonapehely étterem nyílt New York City-ben, a Times Square-en – írta a trendinspiracio.hu. A márkaélmény mint marketingötlet is érdekes: a vendégek éttermi környezetben tálalják a különböző, eddig a reggeliző asztalon látott gabonapelyhekből készült „fogásokat”.
Az ételeket Christina Tosi (Milk Bar) éttermi cukrász receptjei alapján állították össze, tízféle gabonapehelyből, hatféle tejjel keverve lehet kérni az egészséges kreációkat, valamint különböző toppingokat a tetejére, a gyümölcstől a cukorkáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Még a Mikulás hazájából is érkeznek kürtöskalácsot enni – rekordévet hozhat az ünnepi szezon Budapesten
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NKFH: több mint 15 millió forint kártalanítás járt a légiutasoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Walmart vadorzói – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

