Gabonapely az étteremben
Mindig irigyeltük azokat a vendéglátósokat, akik akkora piacon dolgozhattak, ahol a legkülönlegesebb tematikájú éttermek is megélnek. És most megint valami ehhez hasonló: Kellog’s gabonapehely étterem nyílt New York City-ben, a Times Square-en – írta a trendinspiracio.hu. A márkaélmény mint marketingötlet is érdekes: a vendégek éttermi környezetben tálalják a különböző, eddig a reggeliző asztalon látott gabonapelyhekből készült „fogásokat”.
Az ételeket Christina Tosi (Milk Bar) éttermi cukrász receptjei alapján állították össze, tízféle gabonapehelyből, hatféle tejjel keverve lehet kérni az egészséges kreációkat, valamint különböző toppingokat a tetejére, a gyümölcstől a cukorkáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >