Gabonapely az étteremben
Mindig irigyeltük azokat a vendéglátósokat, akik akkora piacon dolgozhattak, ahol a legkülönlegesebb tematikájú éttermek is megélnek. És most megint valami ehhez hasonló: Kellog’s gabonapehely étterem nyílt New York City-ben, a Times Square-en – írta a trendinspiracio.hu. A márkaélmény mint marketingötlet is érdekes: a vendégek éttermi környezetben tálalják a különböző, eddig a reggeliző asztalon látott gabonapelyhekből készült „fogásokat”.
Az ételeket Christina Tosi (Milk Bar) éttermi cukrász receptjei alapján állították össze, tízféle gabonapehelyből, hatféle tejjel keverve lehet kérni az egészséges kreációkat, valamint különböző toppingokat a tetejére, a gyümölcstől a cukorkáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >