Gabonapely az étteremben
Mindig irigyeltük azokat a vendéglátósokat, akik akkora piacon dolgozhattak, ahol a legkülönlegesebb tematikájú éttermek is megélnek. És most megint valami ehhez hasonló: Kellog’s gabonapehely étterem nyílt New York City-ben, a Times Square-en – írta a trendinspiracio.hu. A márkaélmény mint marketingötlet is érdekes: a vendégek éttermi környezetben tálalják a különböző, eddig a reggeliző asztalon látott gabonapelyhekből készült „fogásokat”.
Az ételeket Christina Tosi (Milk Bar) éttermi cukrász receptjei alapján állították össze, tízféle gabonapehelyből, hatféle tejjel keverve lehet kérni az egészséges kreációkat, valamint különböző toppingokat a tetejére, a gyümölcstől a cukorkáig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >