Fusion Restaurant & Longue
Akik a világ trendjeinek megfelelő vendéglátásra vágynak, mindig számíthatnak László Árpádra. Az élvonalbeli vendéglátás elkötelezett híve újabb gyöngyszemet adott a fővárosnak. A Váci utcában minden „normális gondolkodású” befektető „cimbalmosch, magyarosch” éttermet nyitott volna, a tulajdonos azonban ennél messzebbre nézett, egészen Ázsiáig. Ám a név csalóka. A Fusion nem feltétlenül konyhavezetési stílust jelent, sokkal inkább a határtalanságot jelképezi. Ázsia ízei európai felfogásban – ez az új étterem szlogenje. A hobbiszinten belsőépítész László – aki ha nem vendéglátással foglalkozna, minden bizonnyal dizájner lenne – sokkal inkább az ázsiai építészet, mint konyhaművészet szerelmese, így aztán e törekvéseit is beleálmodta az új belvárosi vendéglátóhelybe. Elegáns, egyáltalán nem hivalkodó hely a Fusion, de már az első pillanatban látható: valami más.
Konyhafőnök: Beke Zsolt
Budapest V., Váci utca 20.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >