Funkcionális torták?
A gyógyhatású alapanyagot tartalmazó legjobb tortát és a legötletesebb receptet is díjazták a bloggereknek, hobbicukrászoknak meghirdetett Magyarország Cukormentes Tortája háziversenyen, amelyre idén 28 pályázat érkezett. A megmérettetésre olyan recepttel lehetett pályázni, amely nem tartalmaz se cukrot, se fehér lisztet. A zsűri most először különdíjjal értékelte a legjobb édességet, amely Kunsági Gabriella mákos céklatortája lett. Az átlagfogyasztónak első hallásra bizarrnak hangozhat e zöldség, mint alapanyag, ám a hölgy a hivatásosok versenyére készített már tortát vargánya gombával is! Talán ez egy olyan új irány, amilyeneket a cukrászszövetség a versenyeihez keres?
Kapcsolódó cikkeink
Ízek kavalkádja
Kovács Alfréd váci cukrász alkotása, a „Mákvirág” fantázianevű torta viselheti…
Tovább olvasom >Piros, zöld, elegáns – a „Zöld Málna” lett Magyarország Cukormentes Tortája
Novák Ádám és Csonka László, a szegedi Reök cukrászai hozzáadott…
Tovább olvasom >Már kiválasztották Magyarország tortáját és cukormentes tortáját 2024-ben
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is kiválasztotta Magyarország Tortáját, valamint…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Megugrik az európaiak utazási kedve: A 2024-es év őszi és téli szezonjának utazási trendjei
Az Európai Utazási Bizottság (ETC) legújabb kutatása szerint jelentős növekedés…
Tovább olvasom >Hello METRO, HelloPay!
Júliustól a METRO kínálatából, valamint a nagykereskedelem értékesítőin keresztül országszerte…
Tovább olvasom >Közel 13 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában 2023 első kilenc hónapjában
Romániában 12,8 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma 2023 első…
Tovább olvasom >