Funkcionális torták?
A gyógyhatású alapanyagot tartalmazó legjobb tortát és a legötletesebb receptet is díjazták a bloggereknek, hobbicukrászoknak meghirdetett Magyarország Cukormentes Tortája háziversenyen, amelyre idén 28 pályázat érkezett. A megmérettetésre olyan recepttel lehetett pályázni, amely nem tartalmaz se cukrot, se fehér lisztet. A zsűri most először különdíjjal értékelte a legjobb édességet, amely Kunsági Gabriella mákos céklatortája lett. Az átlagfogyasztónak első hallásra bizarrnak hangozhat e zöldség, mint alapanyag, ám a hölgy a hivatásosok versenyére készített már tortát vargánya gombával is! Talán ez egy olyan új irány, amilyeneket a cukrászszövetség a versenyeihez keres?
Kapcsolódó cikkeink
Ízek kavalkádja
Kovács Alfréd váci cukrász alkotása, a „Mákvirág” fantázianevű torta viselheti…
Tovább olvasom >Piros, zöld, elegáns – a „Zöld Málna” lett Magyarország Cukormentes Tortája
Novák Ádám és Csonka László, a szegedi Reök cukrászai hozzáadott…
Tovább olvasom >Már kiválasztották Magyarország tortáját és cukormentes tortáját 2024-ben
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is kiválasztotta Magyarország Tortáját, valamint…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Új zseb nyílik a SZÉP-kártyán Aktív magyarok névvel
Mindenki a saját egészségének a kovácsa, az Aktív Magyarország program…
Tovább olvasom >MTÜ: tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai a…
Tovább olvasom >A 2024-es év bejglijei: Karl Cukrászda és Még1kiflit Pékség a dobogón
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is meghirdette az Év bejglije…
Tovább olvasom >