Nádudvari mirelit desszertek
Megindult a nagy múltú és dinamikusan fejlődő élelmiszeripari cég legújabb termékcsaládjának a „Nádudvari Gombócok”-nak az értékesítése. A sokszoros díjnyertes márka újabb piaci szegmenst célzott meg mirelit desszertkészítményeivel.
Alig pár hónapja annak, hogy a „Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program” támogatói okiratának ünnepélyes átadóján Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Marczinkó Zoltán István helyettes államtitkár jelenlétében Volosinovszki János ügyvezető a márka jövőjét boncolgatta.
Ennek fényében nem sokat váratott magára az új termékcsalád bevezetése, mely hat ízesítésből áll: a közkedvelt Nádudvari túróból készült túrógombóc, szilvatöltelékes, túrótöltelékes, mogyorókrémes gombóc, túrógombóc tejfölös töltelékkel, valamint nudli. A Nádudvari Élelmiszer Kft. víziójának megfelelően a termékek a klasszikus magyar ízvilágot képviselik, ugyanakkor megfelelnek a modern kor elvárásainak. Kényelmi termék lévén pár perc alatt elkészíthetőek, minőségben és ízvilágban pedig a család legidősebbtől legfiatalabb tagjáig mindenki megtalálhatja a kedvencét közöttük. //
Kapcsolódó cikkeink
Rally a magyar élelmiszerekért immár tizennyolcadszor
A Master Good Kft. csapata nyerte a 18. alkalommal megrendezett Coop Rallyt. A minőségi, magyar élelmiszer-előállítást…
Tovább olvasom >Felveszik a kesztyűt a fagyasztott márkák
Bár alaposan lehagyták a kereskedelmi márkák a gyártóiakat a fagyasztott…
Tovább olvasom >Környezetvédelem játékosan – több ezer résztvevő a Nádudvari családi napon
Óriási tömeg, rengeteg gyerek élvezte a Nádudvari Élelmiszer Kft. „Mit…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >