Frissen Szeretem Zöldségmártogatós snack
A Vitamin Szalon Kft.-vel eljutottunk arra a szintre, hogy döntést hozzunk, milyen jövőbeli berendezkedést kellene alkalmaznunk annak érdekében, hogy termékeinket ne csak a frisspiacon értékesíthessük tovább, illetve a zöldség-gyümölcs feldolgozásban is megvethessük lábunkat. Ennek érdekében álltunk elő a zöldségmártogatós snack termék innovációval, mellyel alapanyagmentést valósítunk meg. A magyar zöldségek szezonjában csak hazai árut adunk a termékhez. Alapos tisztítás során feldolgozzuk, majd saját, egyedi csomagolásába helyezzük úgy, hogy a vásárló számára a lehető legkényelmesebb, illetve azonnal fogyasztható legyen. A csomagolt termék mellé biztosítunk evőeszközt is, így nincs más dolga a fogyasztónak, minthogy kibontsa a megvásárolt terméket és fogyassza.
Bevezetés hónapja: 2023. december 1.
Bevezetési kedvezmények és támogatások: termékakció
Kapcsolatfelvétel: Vitamin Szalon Kft.
Kapcsolattartó: Rácz Bertalan ügyvezető;
T.: 06-30-339-8495;
e-mail: racz.bertalan@vitaminszalon.hu; web: www.vitaminszalon.hu
Kapcsolódó cikkeink
85 millió eurós beruházással bővíti németországi üzemét az Intersnack
Az Intersnack, Európa egyik vezető sós snackgyártója, 85 millió eurót…
Tovább olvasom >A családi vállalatok soha nem látott mértékben fektetnek hangsúlyt az innovációra
Az innováció vezető szerepet kap a családi vállalkozások életében a…
Tovább olvasom >Dr. Kozák Tamás: „A magas inflációnak hosszú az árnyéka”
A 2024-es év gazdasági folyamatai érzékenyen érintették a hazai kiskereskedelmi…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >Falusi romantika Budapest szívében: megnyitott a Puli és Juhász pesti csárda a belvárosban
Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska – juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve.…
Tovább olvasom >