A kaliforniai divatot követve már nem egy New York-i étterem is házilag szűrt és tisztított csapvizet kínál palackozott vizek helyett vendégeinek. A környezettudatosság terjedése is oka lehet annak, hogy egyre többen érzik feleslegesnek, ha messzi földrészekről, drága pénzen több ezer kilométert utaztatják a palackozott vizeket, miközben megfelelő eljárások alkalmazása után helyben is rendelkezésre állna a tökéletesen egészséges csapvíz. Az elegáns New York-i üzletekben üvegkancsókban szolgálják fel a vizet. A váltásról és az új koncepcióról természetesen tájékoztatják a vendégeket is, akik közül a legtöbben elfogadják a fenti érvelést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Kényelmesebb fizetési lehetőség és új funkciók érkeznek a BudapestGO-ba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Napi 870 forint körüli átlagos utasbiztosítási díjjal számolhatnak a síelők az idei szezonban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
