A kaliforniai divatot követve már nem egy New York-i étterem is házilag szűrt és tisztított csapvizet kínál palackozott vizek helyett vendégeinek. A környezettudatosság terjedése is oka lehet annak, hogy egyre többen érzik feleslegesnek, ha messzi földrészekről, drága pénzen több ezer kilométert utaztatják a palackozott vizeket, miközben megfelelő eljárások alkalmazása után helyben is rendelkezésre állna a tökéletesen egészséges csapvíz. Az elegáns New York-i üzletekben üvegkancsókban szolgálják fel a vizet. A váltásról és az új koncepcióról természetesen tájékoztatják a vendégeket is, akik közül a legtöbben elfogadják a fenti érvelést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: szárnyal a turizmus, novemberben 17 százalékkal bővült a vendégforgalom
Újabb csúcsokat döntött a hazai turizmus 2024 novemberében: a vendégek…
Tovább olvasom >Szallas.hu: szilveszterkor Eger, Szeged és Pécs a legkeresettebb a belföldi utazók körében
Szilveszterkor a belföldi utazók körében Eger, Szeged és Pécs a…
Tovább olvasom >A Samsung AI Hybrid Cooling technológiával rendelkező hűtőszekrényeket mutat be a CES 2025 kiállításon
A Samsung a CES® 2025 kiállításon mutatja be legújabb, AI…
Tovább olvasom >