A kaliforniai divatot követve már nem egy New York-i étterem is házilag szűrt és tisztított csapvizet kínál palackozott vizek helyett vendégeinek. A környezettudatosság terjedése is oka lehet annak, hogy egyre többen érzik feleslegesnek, ha messzi földrészekről, drága pénzen több ezer kilométert utaztatják a palackozott vizeket, miközben megfelelő eljárások alkalmazása után helyben is rendelkezésre állna a tökéletesen egészséges csapvíz. Az elegáns New York-i üzletekben üvegkancsókban szolgálják fel a vizet. A váltásról és az új koncepcióról természetesen tájékoztatják a vendégeket is, akik közül a legtöbben elfogadják a fenti érvelést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ezért érdemes használni a Szent István Nap weboldalát és applikációját
A Szent István Nap weboldala és applikációja egyszerűen és gyorsan…
Tovább olvasom >Póló egy nagyon távoli városból, Budapestről – A nap képe
A Tajvan központi részén található Wansho mosodában hátrahagyott ruhadarabok most…
Tovább olvasom >A Terminátor bögréje – A nap képe
A Terminátor 2 film ihlette a Nemesis Now-gyűjtői bögréjét (söröskorsót?),…
Tovább olvasom >