A kaliforniai divatot követve már nem egy New York-i étterem is házilag szűrt és tisztított csapvizet kínál palackozott vizek helyett vendégeinek. A környezettudatosság terjedése is oka lehet annak, hogy egyre többen érzik feleslegesnek, ha messzi földrészekről, drága pénzen több ezer kilométert utaztatják a palackozott vizeket, miközben megfelelő eljárások alkalmazása után helyben is rendelkezésre állna a tökéletesen egészséges csapvíz. Az elegáns New York-i üzletekben üvegkancsókban szolgálják fel a vizet. A váltásról és az új koncepcióról természetesen tájékoztatják a vendégeket is, akik közül a legtöbben elfogadják a fenti érvelést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
6-os pakk, 2024 – A nap képe
A kanadai sziklagleccserből származó Rök víz arculatához a fenntarthatóság gondolat…
Tovább olvasom >A legjobb sriracha – A nap videója
Innen, a magyar polcok mellől nézve a világ legnépszerűbb chiliszósza…
Tovább olvasom >Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >