Food-to-Go pulttal kísérletezik az Asda két üzletben
Az Asda brit kiskereskedelmi vállalat food-to-go koncepciót tesztel a Leicester és Dagenham üzletekben, ahol barista stílusú kávét, friss szendvicseket és süteményeket kínáló pultok működnek.
Az „Asda Food Hub” menüje a nap folyamán változik: reggelit, ebédet és délutáni harapnivalókat, valamint menüket kínál majd.
A menüajánlatok között szerepel többek között egy reggeli szendvics és egy forró ital 3 fontért, vagy friss bagett és egy forró ital 4,50 fontért.
Az Asda Food Hub része a kiskereskedő stratégiájának, amelynek célja, hogy az Egyesült Királyság második számú szupermarketjévé váljon azáltal, hogy egyre szélesebb vásárlói körnek kínál minőséget és értéket.
– Mindig keressük a módját annak, hogy a vásárlóknak nagyobb minőségi választékot kínáljunk megfizethető áron, és az új Asda Food Hub remek példája ennek – nyilatkozta az Asda szóvivője.
A koncepció további nagy látogatottságú üzletekben történő bevezetéséről szóló döntés a kísérleti üzletekből érkező visszajelzésektől függ.
Az Asda Food Hub elindítását az Asda hagyományos – szendvicseket, salátákat és wrapeket tartalmazó – food-to-go kínálatának 1,2 millió font értékű megújítása előzte meg.
Kapcsolódó cikkeink
Ezrek tüntettek Londonban a farmokra kivetett örökösödési adó ellen
Ezrek tüntettek kedden Londonban a mezőgazdasági vállalkozásokra kivetett örökösödési adó…
Tovább olvasom >Tovább erősödnek hazánk agrárkapcsolatai az Egyesült Királysággal
Tovább kell erősíteni az együttműködést a mezőgazdaság és a kereskedelem…
Tovább olvasom >Megnőtt a vegán ételek iránti kereslet a brit reptereken
Az Egyesült Királyság legnagyobb, a London Stansted, az East Midlands…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >