Food styling verseny a Coninvest szervezésében
Ha egy, a cégfilozófiájában a design mellett hitet tevő vállalkozás gasztronómiai versenyt szervez, annak témája magától értetődően a szín és a forma – ezek harmóniája a vendég asztalára kerülő tányéron pont olyan fontos, mint az ízeké. A tavalyi év során megrendezett Restaurant design pályázat sikerén felbuzdulva a Coninvest Kft. idén tavasszal a food art jegyében hívja tudásuk összemérésére a vállalkozó kedvű ifjú szakembereket. A Food and Design pályázatra 18–25 év közötti vendéglátó-ipari hallgatók vagy végzettséggel rendelkezők jelentkezését várják, közülük a legjobb Olaszországban, a Garda-tó partján töltheti majd el egy hónapos nyári szakmai gyakorlatát.
A pályázóknak szezonális alapanyagok felhasználásával kell bőrös csirkemellet készíteniük és tálalniuk, maximum kétféle körettel, valamint egy mártással. A beküldött fotókat, receptúrát és az elkészítési módot Ugo Pradella, az AngeloPo séfje (ő az esemény fővédnöke), Bíró Lajos (Bock Bisztro), Kapalka Ágnes (Food Artist), Kovács László (MVI-elnök) és Segal Viktor (gasztronómiai tanácsadó) értékeli. A négy legkiemelkedőbb munkát bemutató fiatal egy nagyszabású rendezvény keretein belül élőben is bemutathatja szakértelmét az öttagú zsűri előtt, ahol kiválasztásra kerül a végső győztes személye is. (Részletes információk a Coninvest megújult honlapján!)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >