Food styling verseny a Coninvest szervezésében
Ha egy, a cégfilozófiájában a design mellett hitet tevő vállalkozás gasztronómiai versenyt szervez, annak témája magától értetődően a szín és a forma – ezek harmóniája a vendég asztalára kerülő tányéron pont olyan fontos, mint az ízeké. A tavalyi év során megrendezett Restaurant design pályázat sikerén felbuzdulva a Coninvest Kft. idén tavasszal a food art jegyében hívja tudásuk összemérésére a vállalkozó kedvű ifjú szakembereket. A Food and Design pályázatra 18–25 év közötti vendéglátó-ipari hallgatók vagy végzettséggel rendelkezők jelentkezését várják, közülük a legjobb Olaszországban, a Garda-tó partján töltheti majd el egy hónapos nyári szakmai gyakorlatát.
A pályázóknak szezonális alapanyagok felhasználásával kell bőrös csirkemellet készíteniük és tálalniuk, maximum kétféle körettel, valamint egy mártással. A beküldött fotókat, receptúrát és az elkészítési módot Ugo Pradella, az AngeloPo séfje (ő az esemény fővédnöke), Bíró Lajos (Bock Bisztro), Kapalka Ágnes (Food Artist), Kovács László (MVI-elnök) és Segal Viktor (gasztronómiai tanácsadó) értékeli. A négy legkiemelkedőbb munkát bemutató fiatal egy nagyszabású rendezvény keretein belül élőben is bemutathatja szakértelmét az öttagú zsűri előtt, ahol kiválasztásra kerül a végső győztes személye is. (Részletes információk a Coninvest megújult honlapján!)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Meglepetés a nemzetközi szállodaláncok rangsorában: a nagy nevek alulteljesítettek
A nemzetközi szállodaláncok között végzett felmérésben meglepő eredmények születtek, amelyek…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >