Fonákjáról
A METRO meghívásának köszönhetően egy backstage túra keretei között hátúról is megtekinthettük a versenyzők konyhaboxait és a speciális feladatokat ellátó szolgáltatóegységeket.
Florent Suplisson, a Bocuse d’Ort szervező GL Events gasztronómiai eseményeinek igazgatója bemutatta a verseny médiaközpontját, ahol a szakemberek kéttucatnyi monitoron figyelik az eseményeket rögzítő 10 kamera képét, és állítják össze az élő közvetítést, amit az interneten húszezer néző figyel egyszerre. Megnézhettük a Bragard által működtetett varrodát, ahol átszabnak, felvarrnak, vasalnak, ha a szakácsoknak erre van szükségük, a speciálisan felszerelt személyzeti konyhát és az ételek fotózásához készült különleges állványokat is. A lyoni döntőn állítólag még szépség- és masszázsszalon is a versenyzők rendelkezésére áll. Mind a boxok előtt, mind mögöttük, minden a show sikerének van alárendelve. /
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >