Fonákjáról
A METRO meghívásának köszönhetően egy backstage túra keretei között hátúról is megtekinthettük a versenyzők konyhaboxait és a speciális feladatokat ellátó szolgáltatóegységeket.
Florent Suplisson, a Bocuse d’Ort szervező GL Events gasztronómiai eseményeinek igazgatója bemutatta a verseny médiaközpontját, ahol a szakemberek kéttucatnyi monitoron figyelik az eseményeket rögzítő 10 kamera képét, és állítják össze az élő közvetítést, amit az interneten húszezer néző figyel egyszerre. Megnézhettük a Bragard által működtetett varrodát, ahol átszabnak, felvarrnak, vasalnak, ha a szakácsoknak erre van szükségük, a speciálisan felszerelt személyzeti konyhát és az ételek fotózásához készült különleges állványokat is. A lyoni döntőn állítólag még szépség- és masszázsszalon is a versenyzők rendelkezésére áll. Mind a boxok előtt, mind mögöttük, minden a show sikerének van alárendelve. /
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >