Fonákjáról
A METRO meghívásának köszönhetően egy backstage túra keretei között hátúról is megtekinthettük a versenyzők konyhaboxait és a speciális feladatokat ellátó szolgáltatóegységeket.
Florent Suplisson, a Bocuse d’Ort szervező GL Events gasztronómiai eseményeinek igazgatója bemutatta a verseny médiaközpontját, ahol a szakemberek kéttucatnyi monitoron figyelik az eseményeket rögzítő 10 kamera képét, és állítják össze az élő közvetítést, amit az interneten húszezer néző figyel egyszerre. Megnézhettük a Bragard által működtetett varrodát, ahol átszabnak, felvarrnak, vasalnak, ha a szakácsoknak erre van szükségük, a speciálisan felszerelt személyzeti konyhát és az ételek fotózásához készült különleges állványokat is. A lyoni döntőn állítólag még szépség- és masszázsszalon is a versenyzők rendelkezésére áll. Mind a boxok előtt, mind mögöttük, minden a show sikerének van alárendelve. /
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >Templomi jótékonyság, 21. század – A nap videója
A Shirdi-ben található Shri Saibaba templom Ázsia egyik legnagyobb konyhájával…
Tovább olvasom >Szállodai fenntarthatóság – A nap képe
Kicsit extrém ötletnek tűnik, de azt mondják, a vendégek által…
Tovább olvasom >