Folyamatosan ellenőrzik a sör minőségét a Szigeten
A fesztivál sörét szállító Dreher Sörgyárak Zrt. a 2010-es Szigeten is figyel a sör minőségére: a minőségspecialisták 24 órás minőségi felügyeletet tartanak a rendezvényen.
Egy négyfős csapat állandó készenlétben áll. A minőségellenőrök elérhetősége a csapos helyeken megtalálható, így ha a Szigetlakók a legapróbb rendellenességet is észlelik, azt bármikor jelezhetik a Dreher Sörgyárak munkatársainak.
Agócs Mónika, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője elmondta: " Minőség-ellenőr kollégáim a fesztivál teljes ideje alatt, szúrópróbaszerűen ellenőrzik a Szigeten található Dreher sörcsapokat."
Becz Gábor a Dreher Sörgyárak kereskedelmi minőségspecialistája egy ötlépcsős vizsgálat-folyamattal ellenőrizte a sör minőségét. "Az első két lépés a mikrobiológiai, illetve az analitikai mintavétel, amelyek során a csap higiéniai állapotát, és a Dreher sörmárka specifikációit ellenőrizzük. A harmadik lépés a technikai állapot vizsgálata. A sörcsap összeszerelését, a sörvezetékek állapotát, a széndioxid reduktor nyomásértékét, a sörhűtő és a sör hőmérsékletét ellenőrizzük."
"Ezt követik az érzékszervi vizsgálatok, amikor a csapolt sör habját, áttetsző aranysárga színét, szénoxid- tartalmát, illatát, illóanyag komponenseit, keserűségét és az íz-harmóniáját ellenőrizzük. Az utolsó lépés a sörcsapolási technika és a sörkezelési folyamatok ellenőrzése, amelyet szemrevételezéssel végeznek el."- ismertette az ellenőrzés lépéseit a Dreher Sörgyárak szakértője – írja a pénzcentrum.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Nestlé továbbra is a világ legértékesebb élelmiszer márkája a Brand Finance szerint
A Nestlé immár tizedik éve vezeti az élelmiszermárkák globális rangsorát,…
Tovább olvasom >Revolut: helyi fiók és magyar vezető a láthatáron
A Revolut a „nagyon közeli jövőben” magyarországi fióktelep nyitását és…
Tovább olvasom >Egy self-made sztár kedvence – Ilyen lesz Dzsúdló Mekis menüje
A McDonald’s a hírességek kedvenc Mekis rendeléseit felsorakoztató kampányának legújabb…
Tovább olvasom >