Repülni francia módra
Újabb sztárséf csatlakozott az Air France-hoz: a francia légitársaság fedélzetén a Business class utasok egy két Michelin-csillagos szakács fogásait is kóstolhatják.
Jean Sulpice hat új ételt álmodott meg az Air France Business class utasainak a 2017-es év első három hónapjára. Könnyű dolga nem lehetett, hiszen – ahogy arról már különféle összefüggésekben is írtunk – 8-10 000 métereres magasságban az ember egészen másképp érzékeli az ízekez, mint a földön. Az ínyenc fogások minden Párizsból induló hosszú távú járaton, és néhány középtávú útvonalon is elérhetőek.
A légitársaság küldetésének érzi a francia gasztronómia megismertetését a világgal, ennek érdekében évek óta rendszeresen neves francia szakácsokat kér fel egy-egy menüsor kidolgozására. A két Michelin csillaggal rendelkező séf a francia gasztronómia egyik úttörője: a légitársaság Business class utasai innovatív, egészséges gourmet fogásokat kóstolhatnak a felhők felett:
A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló járatokon a La Première és a Business class utasok a sztárséf fogásain kívül “A la Carte” fogásokat is választhatnak. A thai, kínai, indiai, japán és koreai konyha különlegességei valamint tengeri ételek is foglalhatóak online az utazás előtt akár 90 nappal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >