Firenzében versenyeztek a BGF KVIK hallgatói
A firenzei „Saperi e Sapori” gasztro-kulturális rendezvényen jól szerepeltek a BGF KVIK hallgatói – mondta el lapunknak a SIRHA szakkiállításon folytatott szakmai eszmecsere során a diákokat a megmérettetésre felkészítő tanár, Dr. Sándor Dénes. A főiskola csapata már ötödik alkalommal vett részt az eseményen.
A csapat összeállítása a következő volt: Csukás Hajnalka, Horváth Zsolt, De Negri Adriano – vendéglátó-szálloda szakirány 3. évfolyam BGF KVIK, és Stricker András, frissen végzett hallgató.
Képeink a Palazzo Vecchioban tartott gála vacsoráról készültek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >