Firenzében versenyeztek a BGF KVIK hallgatói
A firenzei „Saperi e Sapori” gasztro-kulturális rendezvényen jól szerepeltek a BGF KVIK hallgatói – mondta el lapunknak a SIRHA szakkiállításon folytatott szakmai eszmecsere során a diákokat a megmérettetésre felkészítő tanár, Dr. Sándor Dénes. A főiskola csapata már ötödik alkalommal vett részt az eseményen.
A csapat összeállítása a következő volt: Csukás Hajnalka, Horváth Zsolt, De Negri Adriano – vendéglátó-szálloda szakirány 3. évfolyam BGF KVIK, és Stricker András, frissen végzett hallgató.
Képeink a Palazzo Vecchioban tartott gála vacsoráról készültek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB-oldalán találtuk, és persze nem…
Tovább olvasom >