Firenzében versenyeztek a BGF KVIK hallgatói
A firenzei „Saperi e Sapori” gasztro-kulturális rendezvényen jól szerepeltek a BGF KVIK hallgatói – mondta el lapunknak a SIRHA szakkiállításon folytatott szakmai eszmecsere során a diákokat a megmérettetésre felkészítő tanár, Dr. Sándor Dénes. A főiskola csapata már ötödik alkalommal vett részt az eseményen.
A csapat összeállítása a következő volt: Csukás Hajnalka, Horváth Zsolt, De Negri Adriano – vendéglátó-szálloda szakirány 3. évfolyam BGF KVIK, és Stricker András, frissen végzett hallgató.
Képeink a Palazzo Vecchioban tartott gála vacsoráról készültek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >