Firenzében versenyeztek a BGF KVIK hallgatói
A firenzei „Saperi e Sapori” gasztro-kulturális rendezvényen jól szerepeltek a BGF KVIK hallgatói – mondta el lapunknak a SIRHA szakkiállításon folytatott szakmai eszmecsere során a diákokat a megmérettetésre felkészítő tanár, Dr. Sándor Dénes. A főiskola csapata már ötödik alkalommal vett részt az eseményen.
A csapat összeállítása a következő volt: Csukás Hajnalka, Horváth Zsolt, De Negri Adriano – vendéglátó-szálloda szakirány 3. évfolyam BGF KVIK, és Stricker András, frissen végzett hallgató.
Képeink a Palazzo Vecchioban tartott gála vacsoráról készültek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >