Figyelem! Ideiglenes munkaerőt toboroz a Kifli.hu!
A Kifli.hu óriási növekedést tapasztalt az elmúlt hetekben rendelései terén. A decemberben indult online szupermarket és piactér négyszer-ötször annyi rendelést kap a járvány hazai megjelenése óta, mint korábban, ám ahhoz, hogy mindenkit ki tudjanak szolgálni, több munkaerőre lenne szükség.
Ezzel egyidőben a HoReCa szektor is komoly bizonytalanságoknak néz elébe a csökkentett nyitvatartási idő miatt.
A Kifli.hu arra kéri mindazokat, akiknek van szabad kapacitása, mert a vírus miatti intézkedések kapcsán nem tud dolgozni, hogy vegye fel a céggel a kapcsolatot, ha átmenetileg szívesen részt venne a Kifli.hu munkájában akár sofőrként, akár raktári dolgozóként, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a céggel.
Bárki, aki ilyen helyzetbe került, írhat a kiflikaland@kifli.hu-ra, a cég mindenkit tárt karokkal vár.
Ahogy James McQuillan, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója fogalmazott: „Mindent megteszünk, hogy segítsünk a magyaroknak távol maradni a zsúfolt helyekről, hiszen, ha több vásárlót érünk el, limitálhatjuk azok számát, akik ki vannak téve a vírusnak.”
Kapcsolódó cikkeink
A Kifli.hu márka tulajdonosa 170 millió dollár növekedési tőkét kap
A Rohlik online élelmiszer-szogláltatással foglalkozó nemzetközi cégcsoport, a hazai Kifli.hu…
Tovább olvasom >A Kifli.hu a nyári táborokat is elérte egészséges kínálatával
A Kifli.hu, amely az óvodai étkeztetési programmal már bizonyított, tovább…
Tovább olvasom >Több mint 45 000 gyermek részesült a Kifli.hu ingyenes gyümölcsosztó kezdeményezéséből
A Kifli.hu negyedik évfordulóját ünnepelve több mint 400 óvodában 45…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >