Fenntarthatósági teszt a McDonald’s-tól
A McDonald’s 2020 nyarán nyitotta meg első nettó zéró energiafelhasználású éttermét azzal a céllal, hogy tesztelje, mennyire tud fenntartható lenni, és további környezetbarát kezdeményezést bevezetni.
A McDonald’s a floridai Orlandóban, a Disney outletben nyitotta meg gyorsétkezdéjét, amely a gyorséttermek történetének első Net-Zero étterme, s része a cég ’Építsünk jobb jövőt”-koncepciójának.
Beyond Retail Industry
Kapcsolódó cikkeink
A fenntarthatóbb marhahús-előállítás érdekében együttműködik a Syngenta, a McDonald’s s a Lopez Foods
A McDonald’s, a Syngenta North America és a Lopez Foods…
Tovább olvasom >Donald Trump sült krumplit árul – A nap videója
Amerikai álom! A videóért katt a képre!
Tovább olvasom >Mond szépen: á! – A nap videója
Régen a reklámiskolákban azt tanították, nem jó reklám az, ahol…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >