Felszámolás után újra termelés Pápán?
Február elejétől új vezérigazgató irányítja a Pápai Hús Zrt.-t. Dr. Lóránth Tibor célja, hogy az eljárás végén az új tulajdonos az üzem újraindításáról döntsön.
Az új vezérigazgató végigjárta a teljes élelmiszer-ipari
láncot a takarmányozástól a késztermék értékesítésig. A Pápai Állami Gazdaság
gyakorló állatorvosaként kezdte pályáját. Öt évig volt a Bábolna Takarmányipari
Kft. értékesítési vezetője. Igazgatta a bélfeldolgozással foglalkozó Böllér
Kft.-t. Dolgozott a Bábolna Rt. belkereskedelmi igazgatójaként, és 2000-ben
megalapította saját cégét, az 5M Marketing Irodát, amely elsősorban
élelmiszer-ipari cégek (például Taravis Kft., Balatoni Halászati Zrt.,) teljes
marketingstratégiáját végzi.
Dr. Varga Jenő, a Pápai Hús Rt. felszámolója elsősorban a
kereskedelmi és marketingmunka megerősítését várja az új vezérigazgatótól. Cél, hogy
a vállalat olyan új piaci szegmenseket találjon, hogy a heti vágásszám tartósan
elérje a hétezer darabos optimumot. Ennek eredményeként a cég fejlődni tudjon,
gazdasági, piaci értéke növekedjen, a társaság tevékenysége gazdaságos legyen.
Ebben az esetben biztosítható lenne, hogy az új tulajdonos ne zárja be az
üzemet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >