Felejthetetlen finomságok az ALDI-ban: CHOCEUR Csokoládé szeletek
A saját márkás CHOCEUR ínyencségek ellenállhatatlanul finom ízének titka a minőségi alapanyagok használatában, a gondosan ellenőrzött gyártási folyamatokban és a kakaó iránt érzett szenvedélyben rejlik.
Az ét-, tej- és fehér csokoládéból készülő desszertek között, az ünnepek közeledtével megtalálhatóak a CHOCEUR Csokoládé szeletek is, amelyek háromféle ízesítésben érhetőek el. A tejkrémes töltelékkel, a fahéjas-tejes krémmel, valamint a mandula darabkákkal kínált csokoládé szeletek tökéletes meglepetések lehetnek, és az adventi naptárakba vagy a kiscsizmákba is rejthetünk belőlük egy-egy darabot. A tejkrémes töltelékű ropogós csokoládét omlós vaníliás kifli darabok teszik izgalmassá, a fahéjas-tejes krémmel töltött csokoládé szelet az aranysárgára sült mogyoró daraboknak, a roppanós kukoricapehelynek és az almadaraboknak köszönhetően válik rendkívül ízletessé. A mandula és karamell darabkákkal gazdagított, fahéjas, korianderes ízvilágú csokoládé szelet szintén tökéletesen illik a téli, ünnepi hangulatú desszertek sorába.
Kóstolja meg a CHOCEUR Csokoládé szeleteket! Keresse kizárólag az ALDI üzleteiben!
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Brandépítés a fesztiválokon
A fesztiválok mára a márkák számára nem csupán szponzorációs felületek,…
Tovább olvasom >Újra növekedési pályán a biopiac
A globális biopiac 2023-ban újra növekedési pályára állt, elérve a…
Tovább olvasom >Élelmiszerpazarlás-csökkentő platformot indít a Too Good To Go
A Too Good To Go új, mesterséges intelligenciával támogatott platformot…
Tovább olvasom >További cikkeink
Flórián László irányítja áprilistól a Praktikert
Új ügyvezető igazgató irányítja 2025. áprilisától a magyar tulajdonú, országos…
Tovább olvasom >Nem áprilisi tréfa: Ezt a különlegességet kóstolhatod meg a hazai McDonald’s-ban
A social média világában szinte naponta tűnnek fel újabb és…
Tovább olvasom >Egy igazán erős húsvét lehet az idei az Univer új termékével
A merész ínyenceknek kedvez az Univer legújabb, limitált kiadású termékével.…
Tovább olvasom >